2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام...

139 بازدید | 17 پست

مطلقه هستم و اندک مهریه امو یک کلاهبردار ازم خورد و فرار کرد...مامان بابام یه مغازه دارند ک گاهی مامانم میره و گاهی بابام؛وقتایی ک مامانم میرود من تو خانه با یه جوجه مرغ مینا همش تنهام؛بابام هم خانه نیست و داداشم هم یا نیست یا تو اتاقشه.

وقتایی هم ک مامانم هست خیلی با هم اختلاف داریم و دعوا...ولی وقتی هم نیست خیلی حوصله ام سر میره.

دوستی ندارم و انها هم ک هستند همه الان مثل خودمان قرنطینه اند بخاطر کرونا؛فامیل مات هم همه تو خانه اند و هیچ جایی نمیروند.

همه هم ازدواج کردند و بچه دارند و سرگرم زندگیا خودشانند.

منم تنها وسیله رفاهی ام تلویزیون هست و یکم نی نی سایت.

تو تاپیک های قبلیم یسری مشکلاتم را گفتم ک این چند وقت منو بشدت افسرده کرده؛جوری ک اصلا دست و دلم به انجام کارهای خانه و...نمیره.

تازه بعد سه ماه از ان اتفافات بدی ک برام افتاده تونستم خیلی کم روحیمو بهتر کنم....واقعا افسرده ام و شبا تا ۳ بیدارم و ۴ الی ۵ ساعت شبها خواب دارم.

میدونم باید دارو بخورم ولی اصلا خاطره خوبی از دارو خوردن ندارم.

واقعا موندم باید چجوری این حجم از تنهایی را تحمل کنم انم با این حجم از مشکلاتی ک این چند وقت داشتم.

توی تاپیک های قبلیم هست ک چی کشیدم این سه ماه را.

هنوزم نابودم.

خواهش میکنم راهکار بدهید خیلی نیاز ب کمک دارم.

روی تمام راهکارا فکر میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کتابی نوشتین  

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
می تونی یه کار جدید با سرمایه کم شروع کنی؟ مثلا دوره های جهاد برو دستیار دندون یا نسخه خوانی یا.... ...

خیر سرم این ترم دفاع ارشد دارم.

۴ ترمه دارم دفاع میکنم.

یک کاری توی ذهنم هست هنریه دلم میخواد انجام بدم.

مورد ازدواج ‌داری؟

اصلا...

با گذشته اس ک داشتم تصمیم گرفتم تمام ارزهامو با خودم ب گور ببرم ولی دیگه ازدواج نکنم.

هر چند همین تصمیمم خیلی برام سخت بود ولی واقعا دیگه کشش یه زندگی را ندارم.

کار پیدا کن  کار کن  راهش اینه

اخه الان کجا بروم انم با وجود کرونا...میترسم حتی از خانه بیرون بروم.

یکی دو بار فقط با ترس رفتم تو بازار ان هم جاهای خلوت و زود برگشتم خانه.