2777
2789
عنوان

گوشی خر من😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 123 پست
اولا  که  گالریم  تو  سایت  آپلود  نمیشه😕😕دوما  دارم  میگم ...

هیهیهی هاهاهاها هوهوهوهوهو دلمان نسوخت😄👌

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
خب میبینی که به شدت ماهم و سبیه ۱۷ساله ها نیستم 😑😑

به  خدا  منم  زشت  نیستم😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیهیهی هاهاهاها هوهوهوهوهو دلمان نسوخت😄👌

حیف  عکسای  نااازم😭😭😭😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
توام دیدی🧐

من  عکسامو  موخوام😭😭😭😭😭

ای لال از دنیا بری که نمیگی خوشگلی 😒😒😒😒

خدا  نکنه😐😒😒😒

خب  پیش  خودم  گفتم  اگه  بگم  خوشگلم  میگه  اعتماد  به  نفس  داری😅😅فک کردم اینجوری بگم  بهتره☺