2789
عنوان

کرم ضد تعریق

482 بازدید | 10 پست

میتونم به پیشونیمم بزنم؟؟؟ 

فقط پیشونیم عرق میکنه

بدنم اوکیه

تورخدا یکی کمکم کنه

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

پماد زینک اکساید

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا زیر بغل چی خوبه 

من یه مدت زینک اکساید زدم خیلی چرب بود ولی مام خوبه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
برا زیر بغل چی خوبه 

من صورتم عرق نمیکنه زیر بغلم عرق میکنه این پماد رو ک میزنم اصللللن عرق نمیکنه

شما گفتی صورتت عرق میکنه گفتم اینو بزنی واسه صورت

البته من واسه جای جوش میزنم خیلییی کمتر شده

بعداصلاح صورتم ازش استفاده میکنم جوش نمیزنم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
من صورتم عرق نمیکنه زیر بغلم عرق میکنه این پماد رو ک میزنم اصللللن عرق نمیکنه شما گفتی صورتت عرق می ...

مرسی عزیزم منم زیر بعلم عرق میکنه کلافه م کرده مام همه جوره شو زدم ولی فایده نداشت 

من صورتم عرق نمیکنه زیر بغلم عرق میکنه این پماد رو ک میزنم اصللللن عرق نمیکنه شما گفتی صورتت عرق می ...

جدی ؟؟؟؟ اخه کرم چربیه ، صورتم بدتر عرق نکنه، ولی امتحانش میکنم مدسی 😞😞

مرسی عزیزم منم زیر بعلم عرق میکنه کلافه م کرده مام همه جوره شو زدم ولی فایده نداشت 

اینو استفاده کن امیدوارم ک نتیجه بگیری😘

جدی ؟؟؟؟ اخه کرم چربیه ، صورتم بدتر عرق نکنه، ولی امتحانش میکنم مدسی 😞😞

عزیزم من ک زیر بغل میزنم اصلننن عرق نمیکنم

حالا شما واسه صورت استفاده کن امیدوارم ک نتیجه بگیری

عزیزم من ک زیر بغل میزنم اصلننن عرق نمیکنم حالا شما واسه صورت استفاده کن امیدوارم ک نتیجه بگیری

ایشالا...