2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ساله ترک کردم تا چند سال پیش کم میخوندم ولی العان دیگه هیچی. حس میکنم اونایی که کلا اعتقاد ند ...

معانی سوره های قرآن رو بخون تا متوجه بشی چرا اونایی ک گناهکارن، ظاهرا اوضاعشون بهتره 

خدا این دنیا بهشون سخت نمیگیره تا هر چ میتونن گناه کنن و اون دنیا در عذاب جاودان 

معانی سوره های قرآن رو بخون تا متوجه بشی چرا اونایی ک گناهکارن، ظاهرا اوضاعشون بهتره  خدا این ...

این جوری که میگی یعنی باید خوشحال باشیم به بدبختی خودمون چون عوضش اون دنیا جامون بهتره. همین میشه که مملکت داریمون به اینجا میرسه

من با دعا و روزه مشکلی ندارم با نماز دارم...روزا گرفتم اما یا نماز ظهرونخوندم یا مغرب 😵😵😵😵بقول ش ...

من ماه رمضون چون روزه ام نمازامو کامل میخونم خدارو شکر ولی خدا کنه بعد ماه رمضون ترک نکنم

ان شاالله خدا کمکمون کنه نمازمون رو ترک نکنیم ...

و قلول باشن ..

🤔🤔🤔
ان شاءالله که بخوانند دعای معراج همراهشان کن ولی نگو برای چیه بگو برای محافظت که دروغ هم نگفتی ولی د ...

@جولیا۷۷ اینو ببین

ان شاالله شروع میکنیم به دعای معراج خوندن 

🤔🤔🤔
من چند ساله ترک کردم تا چند سال پیش کم میخوندم ولی العان دیگه هیچی. حس میکنم اونایی که کلا اعتقاد ند ...

سلام. دقیقا جواب این سوال شما رو خود خدا تو قرآن کریم داده:

آنان که به راه کفر رفتند گمان نکنند که مهلتی که ما به آنها می‌دهیم به حال آنان بهتر خواهد بود، بلکه آنها را (برای امتحان) مهلت می‌دهیم تا بر گناه و سرکشی خود بیفزایند، و آنان را عذابی خوارکننده است.

آل عمران/178

پس نداشتن مشکل و فراوانی نعمت مادی تو زندگی یک نفر نشان دهنده ای نیست که راهی که میره درسته مواظب باشیم که این تفکر باعث نشه ما هم به هلاکت برسیم. البته اینطور نباشه که هر کسی رو دیدیم که باایمان نیست و نعمت هم تو زندگیش هست فورا قضاوت کنیم و بگیم ایشونو خدا دچار عدابش کرده نه خدا حساب کتاب بنده هاشو فقط خودش میدونه اما گفتم بدونید که هر نعمتی_نعمت نیست.

بدترین عذاب همینه که خدا بندشو رها کنه به حال خودش، که البته خداوند در چند آیه بعد هم فرموده که: این عذاب را به دست خود پیش فرستادید و خداوند هرگز در حق بندگان خود ستم نخواهد کرد(آل عمران/182)

کسی که مشکلی داره دلیلش اینه که یا خداوند میخواد اون گناهانی که داره رو تو همین دو روز دنیا ازش بریزه و پاکش کنه، یا خدا میخواد بهش مرتبه و مقام معنوی بده... در حدیث آمده: اگر دیدی نافرمانی خدا را میکنی و خدا همچنن نعمتهایش را به تو میدهد، بترس.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀