2777
2789
ان شاءالله که بخوانند دعای معراج همراهشان کن ولی نگو برای چیه بگو برای محافظت که دروغ هم نگفتی ولی د ...

اصلا بلد نیس بخونه آخه این کجا بزرگ شده😔

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ساله ترک کردم تا چند سال پیش کم میخوندم ولی العان دیگه هیچی. حس میکنم اونایی که کلا اعتقاد ندارن و نمیخونن هیچ مشکلی هم ندارن. خیلی هم خوب و راحت زندگی میکنن ولی کسایی که مثل من خانواده مذهبی دارن و بهش عذاب وجدان میدن ناخداگاه روشون تاثیر منفی میذاره

نمازخیلی ب آدم آرامش میده سبک میشی....وقتی نماز میخونم اصلا از مرگ نمیترسم....اما بعضی وقتا ک ترکش میکردم خیلی وحشت داشتم از مرگ...دیگ تصمیم گرفتم تا زنده ام بخونم و یاد پسرمم بدم دوسالشه☺

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من حواسم پرت میشه میبینم فایده نداره کلا ولش کردم کاش به زبون خودمون بود

خب منم حواسم مرت میشه کم تر کسی با حص ور قلب کامل میخونه ولی مهم اینکه میخونی

ان شاءالله که بخوانند دعای معراج همراهشان کن ولی نگو برای چیه بگو برای محافظت که دروغ هم نگفتی ولی د ...

پس منم دانلود کنم باهاش بخونم دعارو خدا کنه 😔 جواب بده

🤔🤔🤔
من چند ساله ترک کردم تا چند سال پیش کم میخوندم ولی العان دیگه هیچی. حس میکنم اونایی که کلا اعتقاد ند ...

عزیزم خدا گناه های کوچیک مارو عذابشو تو همین دنیا میده 

اونایی که نماز نمیخونن یا به قول شما هر چی اگه زندگی خوبی دارن برای اینکه خدا پا اش اون دنیاشو داره تو این دنیا میده بهشون 

من چند ساله ترک کردم تا چند سال پیش کم میخوندم ولی العان دیگه هیچی. حس میکنم اونایی که کلا اعتقاد ند ...

رو منم تا ثیر منفی گذاشته خدا کنه بعد ماه رمضون ترک نکنم

🤔🤔🤔
نمازخیلی ب آدم آرامش میده سبک میشی....وقتی نماز میخونم اصلا از مرگ نمیترسم....اما بعضی وقتا ک ترکش م ...

فرزندت صالح و سالم ...

خدا کنه یه جای درست حسابی پیدا کنم مستحبات نمازم یاد بگیرم 

🤔🤔🤔