2777
2789
عنوان

قیافه

173 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه دختر خاله دارم که قد و وزنش متوسطه و هیکلشم کلا متوسطه ینی نه خیلی چاقه نه خیلی لاغره 

بعد مامانبزرگم هر بار میبینش مثلا یه حرفی بهش میزنه که ناراحتش میکنه ینی میگه هیکلت بده و ایناا

اینم افسردگی گرفته و حالش خیلی بده 

به نظرتون چکاار کنیم که مادربزرگم دیگه جلوش از این حرفا نزنع؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنی ازش گذشته یه چیزی میگه

چرا باید از دست مادر بزرگ ناراحت شد؟

منو دختر خالم هر وقت میرفتیم بیرون مادر بزرگم با سوز دل بهمون میگفت کار از هدایت گذشته خدا شما دو تارو لعنت کنه🤣🤣🤣🤣 بخاطر ظاهرمون که چادر نمیزنیم میگفت چون عاشق چادر و حجابه.و کلا زندگیش تو حجاب خلاصه میشه

ما هم اینقدر قربون صدقش میرفتیم و غش میکردیم از خنده

بهترین کار اینه دختر خاله شما به حرف های مادربزرگتون توجهی نکنه ایشون احتمالا مسن هستن و افکار قدیمی دارن که این باعث میشه به سختی بشه ایشون رو قانع کرد.

دختر خاله شما باید اعتماد به نفس داشته باشه و نزاره حرف دیگران روش تاثیر داشته باشه...

میتونید از خالتون بخواید که با مادربزرگتون صحبت کنه

بهترین کار اینه دختر خاله شما به حرف های مادربزرگتون توجهی نکنه ایشون احتمالا مسن هستن و افکار قدیمی ...

به دختر خالتون بگید باز که داره حرف اینجوری میزنه با خنده وشوخی بهش بگه من اینجوری دوس دارم مادر بزرگ بره یه ماچشم بکنه

به دختر خالتون بگید باز که داره حرف اینجوری میزنه با خنده وشوخی بهش بگه من اینجوری دوس دارم مادر بزر ...

دختر خالم یبار کلا توی جمع بهشون گفت البته به خنده و شوخی گفت که من حالا هیکلم همینطوره دیگه چکار کنم 

بعد باز دفعه بعد دوباره این مامانبزرگم شروع کرد از این حرفا زدن

بهترین کار اینه دختر خاله شما به حرف های مادربزرگتون توجهی نکنه ایشون احتمالا مسن هستن و افکار قدیمی ...

اخه میدونید مشکل اینه که این حرفارو خیلی گفته تا الان بعد حالا ۲ بار جلوی جمع گفت ما هم گفتیم خب دیگه نمیگه

اره واقعا باید برای دختر خالم بی اهمیت باشه اما دختر خالم کلا ادمه حساسیه کلا خیلی زود از هر حرفی ناراحت میشه

سنی ازش گذشته یه چیزی میگه چرا باید از دست مادر بزرگ ناراحت شد؟ منو دختر خالم هر وقت میرفتیم بیرون ...

خب میدونید این دختر خاله من کلا خیلی حساسه و واقعد خیلی زود از حرفا ناراحت میشه 

اصلا دست خودش نیس طفلک

سنی ازش گذشته یه چیزی میگه چرا باید از دست مادر بزرگ ناراحت شد؟ منو دختر خالم هر وقت میرفتیم بیرون ...

خب حالا باز اینجوری بهتره که از لباس بخوان ایراد بگیرن تا اینکه کلا قیافه و هیکل طرفو جلو جمع ضایع کنن

چون حالا لباس که چیز خاصی نیس بالاخره نوع پوشش هر فردی متفاوته هم که مثل هم نمیتونن مثلا یه پوشش داشته باشن.

اخه میدونید مشکل اینه که این حرفارو خیلی گفته تا الان بعد حالا ۲ بار جلوی جمع گفت ما هم گفتیم خب دیگ ...

خوب بهتره که دختر خالتون رو خودش کار کنه و حساس نباشه

نباید از حرفای یه فرد مسن که اصلا هیچ منطق و اساسی نداره ناراحت بشه

میتونید از یه نفر بخواید که با مادر بزرگتون صحبت کنه و وقتی هم که مادربزرگتون شروع به زدن اینجور حرفا کرد شما و مادرش طرف دختر خالتونو بگیرید و نزارید این جور حرف ها روشون تاثیر منفی بزارن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز