2777
2789
عنوان

حس چشایی ندارم😢

274 بازدید | 17 پست

امروز حس چشاییم خیلی کم شده

البته کامل از دست ندادم ولی خیلی کمتر می فهمم

البته زبونم یکم سوخته نمی دونم به خاطر اونه یا نه

حس بویایی دارم ولی

البته اونم یکم کمتر شده ولی خیلی کم

چند روز پیش حسابی سرماخورده بودم الآنم حساسیت شدید دارم نفس می کشم انتهای بینیم یه جوری میشه

نمی دونم چه خاکی بریزم سرم😢😢😢😢😢

میگن از علائم کروناست😢😢😢😢

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بعیده ..اگه حس بویایی شما کامل از بین میرفت میشد صد در صد گفت کروناست که البته از نوع خفیف هم هست

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره مطالعه کنید

اینجا تاپیکایی ارزش دارن ک بگن کی از همه خوشگلتره کی از همه خوشتیپ تره کی پر حرف تره کی ناز تره کی لوند تره  جوابا یا میگن ضحا یا میگن خودمون یا دوستارو تگ میکنن

یا حس ششمی میگن بیاد

یا میگن عکس دست بدید سن رو بگیم

یا میگن عکس خونتونو بدید کی خونش بهتره

یا با خانواده شوهر دعوا دارن

یا درامد و شغل همسر و چقد تو ماه بشما میدن

یا اگه بگی خوشگلم در حد میمون میبرنت پایین و اگه بگی این میمون منم و حس میکنم زشتم در حد امبره هرد میبرنت بالا

یا طرف 18سالشه غصه میخوره مادر نشده 

ازینا نظر خواستن عجیبه

گاهیم تاپیک میزنی غذام سوخت میگن عه تو همونی شوهرت بد دل بودا  همه چی رو ب شقیقه ربط ندیم البته خو گاهیم نمیخوان قبول کنن بزرگ شدن

عکس بدی میگن اه هی عکس میدی عکسم ندی باز ناراحت میشن میگن عکس نذاشت

از وقتی مدارستعطیل شدین دیگه نگم برات

#نظرات_اینجا_رو_جدی_نگیرید

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
بعیده ..اگه حس بویایی شما کامل از بین میرفت میشد صد در صد گفت کروناست که البته از نوع خفیف هم هست

ممکنه از حساسیت باشه؟

ممکنه از حساسیت باشه؟

بله ممکنه از حساسیت باشه ..یا حتی همون سرماخوردگی گاهی باعث میشه مزه ها رو حس نکنیم تا چند روز .. به هر حال حتی اگه 1 درصد کرونا باشه از نوع کرونای ترسناک نیست ..فقط بیشتر نکات بهداشتی رو رعایت کنید

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
خوب عزیزم اگه گرفته باشیم که رد کردی دیگه نگران چی هستی اتفاقن بهتره دیگه نگران نیستی دوباره بگیری

آخه میگن از دست دادن چشایی نشون دهنده ابتلاست