2777
2789
عنوان

تقلب و عذاب وژدان

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 63 پست
عااالی بود

درجواب امضات بگم که

نباید خوشحال باشیم برای این حجم از کشته شدن مردم امریکا با کرونا

چون این بیماری جهانیه

مگه خود هموطنامون کم رفتن؟

اگه کرونا عذابیه ک اومده امریکایی هارو بکشه چرا از قم تو ایران شیوع پیدا کرد؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بدون تقلب به امتحان ادامه دادم نمره ام شد بیست و پنج صدم😰  

آخ پایان ترم؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
آخ پایان ترم؟

نه میان ترم بود خدا رو شکر😅😅

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عااالی بود

چه امضای مسخره ای 😂😂 مردم مشهد و قم و شهر های دیگه که بیچاره ها این همه مردن قمار باز بودن؟ خدا بهتون عقل بده ما چه گناهی کردیم که با شماها باید بسوزیم با این مدل فکر کردناتون همش دنبال آرزوی مرگ برای بقیه دنیایید

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد

منم عین تو بودم یه ازمون سراسری بود دو تا مدرسه ی تو شهرمون بهترین بودیم یکی ما یکیم مدرسه ی پسرونه بود بعد ازمون معلم اونا برای تست ما هم میومد سر این معلم رقابت عجیبی با پسرا داشتیم. ما هم سری قبلش دوم شده بودیم. بچه ها تصمیم گرفتن که درسا رو تقسیم کنن که هر کی همیشه نزدیک به صد اون درسو میزنه اون یه برگه پر کنه این برگه هه بین هممون بچرخه و بالاخره همه عالی بزنن. من عربی و شیمیم مخصوصا شیمی نردیک به صد میردم حل کردم و ج ها رو تو یه برگه نوشتم و دادم جلویی که ج ها بچرخه بعد اولین پاسخ بچه ها که به دستم رسید باورم نمیشه چرا قشنگ تا مرز تشنج رفتم مدیر و معاون دویدن بردنم دفتر و مدیر مدام فحش ازمون و اینا میداد که به خاطر چی اینقده حرصشو میخوری از وقت ازمونم 1ساعت و نیم نگهم داشتن اخرم با گریه و التماس رفتم عمومی هام رو کمی زدم. کلا قرار بود یه تقلب دست جمعی باشه اما من نمیتونم اون لحظه که تقلب بهم رسید باورتون نمیشه چنان میلرزیدم معاونمون واسم اب اورد داد دستم اب کلا رو برگه ها و هیکلم خالی شد شل شده بودم از صندلی لیز خوردم افتادم زمبن. بعدا اینقدر مشاوره و فلان بهمان به مامانم معرفی کردن تا درست شم. خدا نیاره سال کنکور مدیر هفته هفته به عنوان دور از استرس بودن میفرستادم خونه. مشاورم میگفت برای بهبود اعصابم نقاشی بکشم و واسش ببرم. منم با گریه میکشیدم فکر میکردم دارن در حقم ظلم میکننکه به جای درس خوندن باید نقاشی بکشم

کلا من پایه ی تقلب واسه دوستام بودم از بچگی اما اولین و اخرین تقلبم همین بود که این بلا سرم اومد

من انقد تقلب کردم حفظ شدم‌اون‌تقلبارو....

فقط من کشته مرده تو هستم 😁

ما معلم داشتیم امتحان میگرفت و بعد اجازه میداد کتاب باز کنیم که جواب رو بدیم اما با زمان محدود معتقد بود همین باعث میشه بچه هاییم که درس نمیخونن کمی یاد بگیرن بچه هاییم که استرس دارن جوابا یادشون بیاد خدا خیرش بده معلم خوبی بود واسمون

درجواب امضات بگم که نباید خوشحال باشیم برای این حجم از کشته شدن مردم امریکا با کرونا چون این بیمار ...

ازقم شروع نشد و از ووهان چین شروع شد

دوباره از قم نبود و از یه دانشجوی گیلانی که تو چین درس میخونده شروعش بوده،،اولین فوتی فقط تو قم بود

بعدم شما چطور اون میلیونها ادمی رو که امریکا تو دویست سال تاریخش فقط،تا الان کشته رو نمیبینید که دومیلیون تاش فقط مسلمون عراقی بود و همین تعداد دوباره مسلمان افغانستانی،اینا دوتا نمونه شونه ، اون وقت دلتون فقط برای اون صدهزار تا مرگ کرونایی اونا فقط میسوزه و انسانیت و اخلاق تون معمولا همینجور جاها فقط فوران میکنه??😏

مامشکلی با ملت امریکا نداریم اما به این موضوع هم معتقدیم که هرچی بکاری همونو درو میکنی

تموم دنیا به چشم دیدند که کشور عزیز ما علیرغم تمام تحریمها و فشارها با ابرو و سرافرازی کرونا رو جمع کرد و این امریکا بود که تن دکتر پرستارش پلاستیک زباله و اسپاگتی کرد و هنوز هم فضاحتش ادامه داره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چه امضای مسخره ای 😂😂 مردم مشهد و قم و شهر های دیگه که بیچاره ها این همه مردن قمار باز بودن؟ خدا به ...

مرگ برای حکومت ظالمی که 20 میلیون انسان رو تاالان کشته،مرگ برای سیاستمدارای ظالم و شیطان پرست،مرگ برای اداره کننده بزرگ صنعت پو رن،مرگ برای دارک وب و جنایت،مرگ برای بهره کشی جنسی علیه کودکان،مرگ برای اداره کننده امپراتوری رسانه دروغ  ونه مردمش

درضمن این متاسفانه ماییم که به اتش حماقت شما میسوزیم💜نه شما

خدا هدایت تون کنه ان شاالله

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مرگ برای حکومت ظالمی که 20 میلیون انسان رو تاالان کشته،مرگ برای سیاستمدارای ظالم و شیطان پرست،مرگ بر ...

حماقت و تو امثال تو میکنین که فقط بلدین همین حرفتی پوچ و مسخره رو بگید مثلا فقر و فحشا رو تا جامعه خودمون نمیبینید پراید نود میلیونی رو نمیبینید میرین دنبال بدبختی مردم آمریکا با آرزوی باز شدن مغز بسته شما

حماقت و تو امثال تو میکنین که فقط بلدین همین حرفتی پوچ و مسخره رو بگید مثلا فقر و فحشا رو تا جامعه خ ...

کارتوندخیلی زشت که تاپیک استار تر منحرف میکنید

وطن مادر است💗💗💗 برچهره مادرکسی پنجه نمیکشد جزء فرزند ناخلف( اللهم الرزقنابصیرت
کارتوندخیلی زشت که تاپیک استار تر منحرف کردید

شما هم دارید همینکارو میکنید الان کارتون واقعا زشته😄

مرگ برای حکومت ظالمی که 20 میلیون انسان رو تاالان کشته،مرگ برای سیاستمدارای ظالم و شیطان پرست،مرگ بر ...

میدونی قبول داشته باش که حق و نا حق مسئله ی مهمیه اما اگر بخوای بخاطر یه ملتی به خاطر سیاست و سردسته ی اون ملت شاکر باشیم و کار خدا بدونیم اینطور خدایی عدالت رو قی کرده و دور انداخته. مردم عادی مگر چه گناهی کردن چه کشتار دسته جمعی انجام دادن و یا چه قدر تو این تصمیمات و یا اجراشون سهیمن که شما میگی خدا جای حق خواهر من نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ما به سلیمانی افتخار میکنیم که به دور از مرز ها مقابل ظلم ایستاد و پشت مردم عادی و مظلوم ایستاد. رسم انام علی ما چی بود کسی که بهش سبزی گندیده پرت کرت نشست تو مسجد و گریه و دعا که خدا براط هدایتش کاری کنه اون مردم چه گناهی دارن اخه