کیا شوهرشون سیگاریه؟ واکنشتون چیه؟ من خیلی بدم میاد جز خط قرمزام بوده و هست ولی 8 ساله هرچی بهش میگم فایده نداره میگه دوس دارم بذارم کنار ولی نمیتونم حتی یه دوره دکترم رفت ولی باز شروع کرد با این حال هیچ وقت جلو خودم یا اطرافیان این کار نمیکنه حتی نمیدونن سیگاریه ولی خودم از بوش متنفرم شماها چیکار میکنید کسی راه حلی برای ترک داره؟ هر وقت بوش میفهمم فقط میخوام خودمو بکشم حالم بد میشه
چجوری کمش کنه؟ بارها رفته دکتر تا زیر نظر دکتر بذاره کنار ولی بی فایده هر چی باهاش حرف میزنم از مضرا ...
راست میگه من خودم سیگار میکشیدم موقعی که ازدواج کردم یواشکی میکشیدم از اخرم از ترس اینکه شوهرم نفهمه گذاشتم کنار ببین میتونه وعده ایش کنه مثلا یه دونه بعد صبحانه یکی ظهر یکی شب یکیم آخر شب البته نمیدونم روزی چند تا میکشه ولی اگه بخاد اونم به خاطر مخ مخاش میتونه کمش کنه
شوهر منم روزی ۲ ، ۳ تا نخ میکشه ، خانوادم خیلی حساسن اصلا نمیدونن، خیلی بحث کردم خیلی ولی فایده نداره ، میگه بچه دار شیم میزارم کنار حالا خدا میدونه راس میگه یا نه
خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...