2777
2789
عنوان

س ی گ ا ر

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست

عزیزم منم مثل شما۱۲ساله شوهرم سیگار میکشه،اوایل گیر میدادم امااز بس عاشق شوهرم ،سیگار کشیدنش هم برام قشنگ شد حالا دیگه وقتی کنار پنجره سیگار میکشه من فقط محو تماشا میشم واز دیدنش سیر نمیشم...سعی کن زیبایی ها راببینی

دوست خوبم لطفا واسه خونه دارشدنم یه صلوات بفرست
چجوری کمش کنه؟ بارها رفته دکتر تا زیر نظر دکتر بذاره کنار ولی بی فایده هر چی باهاش حرف میزنم از مضرا ...

راست میگه من خودم سیگار میکشیدم موقعی که ازدواج کردم یواشکی میکشیدم از اخرم از ترس اینکه شوهرم نفهمه گذاشتم کنار ببین میتونه وعده ایش کنه مثلا یه دونه بعد صبحانه یکی ظهر یکی شب یکیم آخر شب البته نمیدونم روزی چند تا میکشه ولی اگه بخاد  اونم به خاطر مخ مخاش  میتونه کمش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم روزی ۲ ، ۳ تا نخ میکشه ، خانوادم خیلی حساسن اصلا نمیدونن، خیلی بحث کردم خیلی ولی فایده نداره ، میگه بچه دار شیم میزارم کنار حالا خدا میدونه راس میگه یا نه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
شوهر منم روزی ۲ ، ۳ تا نخ میکشه ، خانوادم خیلی حساسن اصلا نمیدونن، خیلی بحث کردم خیلی ولی فایده ندار ...

ببخشید ولی الکی میگه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
عزیزم منم مثل شما۱۲ساله شوهرم سیگار میکشه،اوایل گیر میدادم امااز بس عاشق شوهرم ،سیگار کشیدنش هم برام ...

اخه من توش زیبایی نمیبینم فقط میخوام خفش کنم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.