کیا شوهرشون سیگاریه؟ واکنشتون چیه؟ من خیلی بدم میاد جز خط قرمزام بوده و هست ولی 8 ساله هرچی بهش میگم فایده نداره میگه دوس دارم بذارم کنار ولی نمیتونم حتی یه دوره دکترم رفت ولی باز شروع کرد با این حال هیچ وقت جلو خودم یا اطرافیان این کار نمیکنه حتی نمیدونن سیگاریه ولی خودم از بوش متنفرم شماها چیکار میکنید کسی راه حلی برای ترک داره؟ هر وقت بوش میفهمم فقط میخوام خودمو بکشم حالم بد میشه
ولی منعش نکردم چون خودش میخواد زودتر بمیره پس چرا من دلم بسوزه
لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
ولش کن چیکارش داری راست میگه ترک سیگار از مواد سخت تره ولی میتونه کمش کنه چون به هر حال ضرر داره&nbs ...
چجوری کمش کنه؟ بارها رفته دکتر تا زیر نظر دکتر بذاره کنار ولی بی فایده هر چی باهاش حرف میزنم از مضراتش میگم از بلایی که سر خودش و زندگیمون میاره همیشه هم میگه قبول دارم حرفت ولی نمیتونم