2777
2789
عنوان

س ی گ ا ر

181 بازدید | 19 پست

کیا شوهرشون سیگاریه؟ واکنشتون چیه؟ من خیلی بدم میاد جز خط قرمزام بوده و هست ولی 8 ساله هرچی بهش میگم فایده نداره میگه دوس دارم بذارم کنار ولی نمیتونم حتی یه دوره دکترم رفت ولی باز شروع کرد با این حال هیچ وقت جلو خودم یا اطرافیان این کار نمیکنه حتی نمیدونن سیگاریه ولی خودم از بوش متنفرم شماها چیکار میکنید کسی راه حلی برای ترک داره؟ هر وقت بوش میفهمم فقط میخوام خودمو بکشم حالم بد میشه 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

درآمدش خوبه و هیچی کم نمیذاره واسم ولی عیبش سیگاری بودنشه خیلی سختمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم ۶ ماهه عزوسی کردم

همسر منم روزی یه نخو میکشه...

ولی منعش نکردم چون خودش میخواد زودتر بمیره پس چرا من دلم بسوزه

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
تومنی یا من تو ام  😔😔😔

بخدا میخوام خودمو بکشم وقتی بو میده

دوست منم سیگار میکشید بحاطر یه مشکلی خیلی فشار روش بود مشکلکش حل شد خودش گذاشت کنار

اونم 8 ساله میگه خودم به وقتش میذارم کنار ولی این وقتش نمیرسه

بزار بکشه چیکارش داری 

یعنی شما شوهرت سیگار میکشه بیخیالی

ولش کن چیکارش داری راست میگه ترک سیگار از مواد سخت تره ولی میتونه کمش کنه چون به هر حال ضرر داره&nbs ...

چجوری کمش کنه؟ بارها رفته دکتر تا زیر نظر دکتر بذاره کنار ولی بی فایده هر چی باهاش حرف میزنم از مضراتش میگم از بلایی که سر خودش و زندگیمون میاره همیشه هم میگه قبول دارم حرفت ولی نمیتونم

یعنی شما شوهرت سیگار میکشه بیخیالی

من مجردم عزیزم .ولی برادرم سیگار میکشه روزی یه پاکت رو شاخشه. کارش سنگینه . گناه دارن خسته میشن. بعدشم مرد گنده هستن خودشون باید عقلشون برسه نکشن

Niye galmiyorsun ..niye
عزیزم منم ۶ ماهه عزوسی کردم همسر منم روزی یه نخو میکشه... ولی منعش نکردم چون خودش میخواد زودتر بمی ...

به مردنش کار ندارم فعلا تا زندس با منه بو نده😅