2821
2789
عنوان

مشکلات زندگی

106 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه چیزی میخوام بهتون بگم خواهش میکنم لطفا بدون هیچ قضاوتی جوابمو بدین و فکر کنین منم مثل خواهر کوچیکه خودتونم

من ۲۱ سالمه بعد یه مدتیه احساس میکنم وقتی مثلا به پسر عموم پیام میدم بعد اون جوابمو میده خیلی احساس خوبی بهم دست میده 

ینی خیلی زیاد خوشحالم میکنه وقتی اون بهم پیام میده 

نمیدونم واقعا چرا اینطوری شدم ینی الان یه چند ماهی هست که اینطوری شدم 

ولی فکر نکنین اصلا ازش خوشم میاد چون اصلا همچین احساسی بهش ندارم به هیچ وجه

باید بگم که اون ۲۹ سالشه 

به نظر شما علت این احساسم میتونه افسردگی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس داری    

نه اصلا ینی احساس خاصی ندارم 

واقعا عین برادرمه 

من خودم احساس میکنم خیلی دچار افسردگی شدم اونوقت همش دلم میخواد با اون صحبت کنم که در حقیقت احساس افسردگیم کمرنگ تر بشه 

تو خوشت میاد ازش 

نه به خدا اصلا همچین احساسی که مثلا خوشم بیادو اینا نیس 

من خودم اینطوری فکر میکنم که چون خیلی حال روحیم بده به خاطر همین به سمت اون کشبده میشم 

واقعا به این نتیجه رسیدم خودمم

خب جذبت کرده....شاید صحبتاش .شاید اخلاق و منشش.شاید شخصیتش

درسته شخصیته خوبی داره ولی من میترسم مثلا چند بار که سر چیزای مختلف باهاش صحبت کردم یوقت مثلا فکر خوبی نکنه 

تو خوشت میاد ازش 

من اصلا تا الان ینی تا به این سن اصلا همچین احساسی نداشتم ینی یه مدته کوتاهیه که اینطوری شدم 

ینی انگار مثلا وقتی باهاش صحبت میکنم خیلی احساسه خوبی بهم دست میده

نه عزیزم؛ چرا افسردگی. تمایل طبیعی و غریزی به جنس مخالف و کسب توجه از طرف اون؛ خصوصا تو این سن. ر ...

خب اخه واقعا من یه برادرم بیشتر ندارم ولی اینم دقیقا مثل همون هست برام 

ولی مثلا من میترسم توی این پیامایی که من بهش میدم یوقت اون فکره دیگه ای نکنه

به نظر شما چه کاری از دستم برمیاد که برای خودم انجام بدم؟ اخه پیش یه مشاورم رفتم اما اصلا حالم بهتر ...

نمیدونم مشکلت از چیه ک حالت بدع اخه 

فقط میدونم نباید دلخوشع پیامای یکی دگ بشی برای خوب کردن حالت بعدا برات بد میشه

نمیدونم مشکلت از چیه ک حالت بدع اخه  فقط میدونم نباید دلخوشع پیامای یکی دگ بشی برای خوب کردن ح ...

عزیزم کلا یسری مشکلاتی داشتم طی ۴ سال گذشته که اونا باعث شدن احساس ناراحتی داشتا باشمم

بله حق با شماست 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز