2821
2789
عنوان

گف بیا مدلم شو

343 بازدید | 32 پست

بچه ها مدل ارایشگاه  بشی چجوریه فقط عکس میندازن و اینا

بابت مدل بودن هزینه ای هم میدن؟

شوهرم دودله که بزاره برم یا ن  

یه ارایشگاه معتبر گف  که بیا مدلم شو 

قیافه خاصی ندارم معمولیه ولی اون خووشش اومد حالا چیکار کنم اصن  خوبه؟  دردسر نداره؟ 

حالم از ادمایی که تو روم یه شخصیتن پشتم یه شخصیت ب شدت ب هم میخوره:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگ فقط عکس میگیرن میزنن تو ارایشگاه یا اگ پیج داشته باشن بعنوان نمونه کار میذارن تو پیج تلگرام ...

اگ نخای بزارن پیجشون میشه؟ اینا پیج کاری نداره 

هزینه ای میدن بهت؟ 

خب قبلتو فیلم میکیرن بعدتو فیلم میگیرن خیلیاشون  لباس عروس میپوشونن اگه مشکلی نداری خیلی ا ...

این فقط برای عکس برای البومش میخاد  حالا قبل و اینا عیبی نداره 

دگه اونجوری به چه دردشون میخوری اگه معروفه ک باید پیج کاری داشته باشه بعله هزینه میدن ساعتی بهت  ...

ب من راجع ب پیجش چیزی نگف  

قرار داد میبندن؟ 

خب یه عکس از اندام و صورتت بده ببنیم 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
قانونش اینه ک هزینه بدن مگه اینکه مثلا اشنا بوده باشه همینظوری بخواد مدلش بشی 

من رفتم بعد گف میتونی مدلم بشی گفتم باید بپرسم حالا نمیدونم هدفش اینه هزینه بده یا ن 

عکس میگیرن ولی پوستت خراب میشه انقدر مواد میزنن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃