2777
2789
عنوان

دوستان

35 بازدید | 5 پست

من یه دوره افسردگی بدی داشتم و هنوز رده هایی هست دکترم گفت بدم کلاس موسیقی یا آواز رفتم آواز دو جلسه ولی اصلا دوست ندارم میخوام بدم کلاس پیانو نمیدونم چرا به بهم حس خوبی ولی میترسم اینم دوست نداشته باشم و خانوادم بهم چیز بگن بعدم با آموزشگاه صحبت کردم گفت میتونم پیانو نخرم و عصر ها کلاسم باشه و صبح ها برم تمرین کنم با پیانو آموزشگاه حالا به نطرتون چیکار کنم ؟

از یه طرف حس مسولیت نمیتونم داشته باشم و به خودم اجبار کنم که باید اینو یاد بگیرم و اینا 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

ببخشید جای برم بدم اومده🤭

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موسیقی باعث میشه آندورفین و دوپامین تو مغزت ترشح بشه که نشاط آوره. ولی مساله اینه که اعتیاد میاره و ...

پس برم یا نرم کلاس پیانو را از آواز اصلا خوشم نمیاد 

میترسم بدم نتونم موفق بشم تو این رشته و باعث ناراحتیم بشه واقعا موندم 😫🤔

مدیتیشن پویا تمرینی ۶۰ دقیقه‌ای است که بیشتر هنگام طلوع خورشید در پنج مرحله 

1. در ۱۰ دقیقهٔ اول سر جایتان بایستید و به کمک بدن خود به‌طور عمیق و سریع، از راه بینی تنفس کنید.

2. مرحله دوم شامل ۱۰ دقیقه آزاد کردن بدن می‌شود، به‌طوری که هرگونه عمل، حرکت و جنبشی که بدنتان می‌خواهد ابراز کند (رقص، آواز خواندن، پَرِش، فریاد زدن، خندیدن، لرزیدن و لگد انداختن و...) را کنترل نکنید. اجازه ندهید که ذهنتان در آنچه اتفاق می‌افتد دخالت کند.

3. درحالیکه دست هایتان را در کنار سرتان به بالا برده‌اید، به بالا بپرید و همزمان هنگام بازدم کلمهٔ مانترا را فریاد بزنید : "هو". این کار را تا ۱۰ دقیقه تکرار کنید.

4. مرحله چهارم دست‌هایتان را کنار سرتان بالا نگه دارید، همان جایتان بدون حرکت و ساکن بایستید و ۱۵ دقیقه را بدون قضاوت و هشیارانه، نظاره‌گر هرآنچه در خودتان اتفاق می‌افتد باشید. هرگونه جنبش، حرکت و یا حتی سرفه کردن در این مرحله تمام انرژی جمع شده در بدنتان و تلاشتان را به هدر می‌دهد.

5. در مرحلهٔ آخر ۱۵ دقیقه را همگام با موسیقی جشن بگیرید و به رقص و پایکوبی بپردازید

پس برم یا نرم کلاس پیانو را از آواز اصلا خوشم نمیاد  میترسم بدم نتونم موفق بشم تو این رشته و ب ...

من پیشنهادم اینه که نری

هنر های دیگه رو امتحان کن ولی نه بذای متخصص شدن برای لذت بردن و کنترل ذهن اونارو یاد بگیر 

از محبت خار ها شل میشود😎✌️