2777
2789
عنوان

بدون شرح..........🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 86 پست
بله....از عمد گوش میدم‌غمگین یاده گذشته میفتم😐😐😐

من چند روز پیش مخصوص بیشتر آهنگ غمیگینا رو پاک کردم الانم وسوسه میشم دوباره دانلودشون کنم ولی جلو خودمو میگیرم. 

دنیا ارزش نداره 

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خ به 5 بگو اینو درست درستش کن  پس من آماده بشم به اونا هم خبر بدم یه مسافرت در پیش دارم   ...

خخخ..گفتم گفت به امیر فنی گفتم..حالا کو تا درست شه😂اصلا اسم من بالا نمیاد😂اوه اوه حالا زوده😂بزار چندماه دیگه😁😁موجودی پول که هنو صفره😂😂😂😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
من چند روز پیش مخصوص بیشتر آهنگ غمیگینا رو پاک کردم الانم وسوسه میشم دوباره دانلودشون کنم ولی جلو خو ...

آخه علاقم دارم ...میدونم‌رو دونیم تاثیر بد داره اما دوس دارم گوش بدم ....ارومم میکنه

من چند روز پیش مخصوص بیشتر آهنگ غمیگینا رو پاک کردم الانم وسوسه میشم دوباره دانلودشون کنم ولی جلو خو ...

اهنگ غمناک کلا عشقه☺😋😋😋من بستگی به حالم داره...قبلنا فقط ارش گوش میدادم..این چند وقت غمگین..خیلی حال میده😋😋😋😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
اااچرا😦

🤕 زندگیه دیگه بالا و پایین داره 🙏

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
خخخ..گفتم گفت به امیر فنی گفتم..حالا کو تا درست شه😂اصلا اسم من بالا نمیاد😂اوه اوه حالا زوده😂بزار ...

آخی 😂😂همین الان این باید خراب میشد، شانش نداری 

تا قبل مدرسه یه کاریش بکن من دیگه نمیتونم بیام اونا رو هم نمیزارم بیان 

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                
اهنگ غمناک کلا عشقه☺😋😋😋من بستگی به حالم داره...قبلنا فقط ارش گوش میدادم..این چند وقت غمگین..خیلی ...

خجالت بکش تو تاپیک یه آقا مزه دهنتو نبین😒

الان جذاب میاد میگه اسم این ارشو نبر 😂😂

غمگین خوبه ولی زیادیش نه 

اون ک بعله زندگیاسخت شده

بله ولی بعضی مسائل چارچوب ابعادش فرق میکنه با مسائل دیگه 

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
آخه علاقم دارم ...میدونم‌رو دونیم تاثیر بد داره اما دوس دارم گوش بدم ....ارومم میکنه

الهی، تقصیر روزگاره لعنتیه

آخی 😂😂همین الان این باید خراب میشد، شانش نداری  تا قبل مدرسه یه کاریش بکن من دیگه نمیتونم بی ...

اینم شانس مایه😂😂😂آقا منو تو منگنه نزار😂😂😂