2777
2789
عنوان

دندون بچه

86 بازدید | 19 پست

سلام من دخترم ۲روزدیگه۱۴ماهه میشه ولی فقط ۲تاازپایین دندون درآورده فقط نگرانم.چیکارکنم ویتامین واهن هم بهش میدم

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه من چهارده ماهگی ۱ دونه داشت     حتی تا ۳۶ ماهگی هم ممکنه طول بکشه

دختره من۱۱ماهگی این ۲تاروداوردولی دیگه تاالان درنیاورده

بالایی ها درنیومده؟دکتر گفتی؟دختر م14  ماهشه 8 تا دندون داره دو تا هم نیش زده بیرون...پسر خواهرم 15 ماهشه 5 تا داره...نمیدونم گلم به دکتر میگفتی...

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
چقددیردراورده

آره دکتر عکس گرفته بود گفته بود اگه تا ی ماه دیگه در نیاورد بیارید جراحی کنم لثه اش رو بشکافم. خداروشکر در آورد

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
بالایی ها درنیومده؟دکتر گفتی؟دختر م14  ماهشه 8 تا دندون داره دو تا هم نیش زده بیرون...پسر خواهر ...

ن درنیومده بالایی ها.دکترنبردمش ولی دیگه باید ببرم 

بچه من چهارده ماهگی ۱ دونه داشت     حتی تا ۳۶ ماهگی هم ممکنه طول بکشه

اخه خدا حفظش کنه تو ابن عکس چند ماهشه گلم؟

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

[QUOTE=137794684]دختره من۱۱ماهگی این ۲تاروداوردولی دیگه تاالان درنیاورده[/QUOTE]

من تپلد یکسالگی رو ک گرفتم حتی یه دونه هم نداشت ،، دکتر کفت تا ۳۶ ماهگی اصن نگران نیستم      بعد از سه سالگی در نیاره خطریه     تازه اگه یه دونه اول رو دربیارع دیگه تمومه     بقیه هم در میان ،،،