2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جواب آزمایش رو بزار بهت بگم بارداری یا نه

من ازمایش ندادم یک ماه پیش سقط داشتم ارادی و یک ماه خونریزی و دیشب بی بی زدم مثبت بود یکی گفت بتات بالاس میاد پایین بتا ینی چی

یعنی بتای حاملگی

خلاصش کردی 😂😂

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

هورمونی که از جفت جنین تو دوران بارداری ترشح میشه و با ازمایش خون معلوم میشه که ی مقدار کمی هم همیشه توی خون هست 

وقتی به ی عدد خاصی برسه میگن بارداری 

تو۱ضیح دقیق تر از این دیگه...

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من ازمایش ندادم یک ماه پیش سقط داشتم ارادی و یک ماه خونریزی و دیشب بی بی زدم مثبت بود یکی گفت بتات ب ...

میزان هورمون hcg خونه

فکرکنم بعد یک ماه پایین بیاد دیگه واسه اطمینان یه ازمایش بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏