2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب آزمایش رو بزار بهت بگم بارداری یا نه

من ازمایش ندادم یک ماه پیش سقط داشتم ارادی و یک ماه خونریزی و دیشب بی بی زدم مثبت بود یکی گفت بتات بالاس میاد پایین بتا ینی چی

یعنی بتای حاملگی

خلاصش کردی 😂😂

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

هورمونی که از جفت جنین تو دوران بارداری ترشح میشه و با ازمایش خون معلوم میشه که ی مقدار کمی هم همیشه توی خون هست 

وقتی به ی عدد خاصی برسه میگن بارداری 

تو۱ضیح دقیق تر از این دیگه...

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من ازمایش ندادم یک ماه پیش سقط داشتم ارادی و یک ماه خونریزی و دیشب بی بی زدم مثبت بود یکی گفت بتات ب ...

میزان هورمون hcg خونه

فکرکنم بعد یک ماه پایین بیاد دیگه واسه اطمینان یه ازمایش بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏