2777
2789
عنوان

دعا و‌طلسم

146 بازدید | 24 پست

سلام دوستان گلم

تقریبا سه چهار سالی میشه که اتفاقات عجیبی برامون پیش میاد، از کم شدن رزق و روزی تا ورشکستگی، دعوا های بی دلیل و ...

انگار یه غم سنگینی تو زندگیمون هست واقعا هممون افسرده شدیم

بستگان نزدیک همه تعجب میکنن حتی میگن شاید براتون دعا گرفته باشن

خلاصه چند روز پیش همسایمون گفت والا پارسال فلانی(از اقوام نزدیک) تقریبا نیم متری خونه تون دیدمش، هی نگاه میکرد و انگار مشغول بود اخرش یه زمزمه ای کرد رو اب و رفت

این فامیل ما پنج ساله نیومده خونه مون  و قطع رابطه هستیم طی یه بحثی که حق با ما بود . و مثل روز برام روشنه که متاسفانه تو کار دعوا و طلسم هستن، قبلا که باهاشون رفت و امد داشتیم هر مشکلی براش پیش میومد یا از کسی کینه به دل میگرفت میرفت یه شهر دیگه برا دعا گرفتن

الان نمیدونم باید چیکار کنیم، ایه یا دعای به خصوصی هست که خونده بشه؟ نمیخوام پام به دعانویس و اینا باز بشه از عواقبش میترسم

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 

خیلی ناراحت میشم که روزانه شاید بالای سیصد تاپیک دعا و طلسم تو سایت زده میشه😔

به قدرت خودمون و خدا بیشتر اعتقاد دارم

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت میشم که روزانه شاید بالای سیصد تاپیک دعا و طلسم تو سایت زده میشه😔 به قدرت خودمون و ...

والا منم از سر ناچاری تاپیک زدم، این حجم از عوض شدن اوضاع تو این دو سال واقعا هیچ‌جوره توجیه نمیشه 

والا منم از سر ناچاری تاپیک زدم، این حجم از عوض شدن اوضاع تو این دو سال واقعا هیچ‌جوره توجیه نمیشه&n ...

عزیز سوره ی یس بلند توخونه بخون .سرکه چهارگوش خونت بریز 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اگه دعا باشه دنبال دعا نویس نرو راه قرانی انجام بده 

تا ۴۰ روز نماز اول وقت بخون جوری که با اولین الله اکبر نمازتو شروع کنی ، نماز صبح بیدار نمیشی قضاشو حتما بخون بعد ۴۰ روز هم همیشه نمازتو بخون

صبح ظهر شب ایت الکرسی و چهارقل رو بخون به خودت بدم روزهای زوج موقع اذان مغرب یا موقع غروب افتاب اسپند دود کن توی خونه

بعد هر نماز صلوات بگو یه دور تسبیح و ورد زبونت استغفرالله ربی و اتوب الیه باشه 

دروغ نگو غیبت نکن تهمت نزن اگرم اینکارارو کردی استغفار کن 

موقع اذان بذار اذان با صدای بلند توی خونه پخش بشه

تا ۴۰ روز یا ۶۰ روز سوره بقره رو بلند بخون یا صوتشو گوش بده یا بذار توی خونه پخش بشه

روی اب ۷۰ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن رو بخون و هر دفعه به اب بدم یعنی ۷۰ بار میخونی ۷۰ بار باید به اب فوت کنی هربار بعد از تموم شدن آیه

میتونی اب رو تا چند روز بخوری میتونی هم هر روز به اب بخونی و خودت و بقیه بخورن نیازی نیست کسی بدونه

تا ۱۴ روز نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون جوری تنظیم کن که پریود نشی و ۱۴ روز پشت سر هم باشه

لینک نماز

والا منم از سر ناچاری تاپیک زدم، این حجم از عوض شدن اوضاع تو این دو سال واقعا هیچ‌جوره توجیه نمیشه&n ...

باور کن اکثریت الان اوضاع اقتصادیشون پسرفت داشته بخاطر تورم و  اینا نه بخاطر کم شدن رزق و روزی

دعواهم همیشه هست ایرانیا کم پیدا میشه طرز رفتار درست با خانوم رو بدونن

همه ادما وقتی ناراحتن دنبال ی دلیلی میگردن که بتونن رفعش کنن،این دعا نویسا و ایناهم ازین اوضاع جامعه سواستفاده کردن خوب این دو ساله رو زبونا افتادن

وگرنه چرا چند سال پیش این همه مراجعه به دعا نویس نبود؟

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘
روی اب ۷۰ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن رو بخون و هر دفعه به اب بدم یعنی ۷۰ بار میخونی ۷۰ بار باید به اب فو ...

ممنون که وقت گذاشتین🌷🌷

باور کن اکثریت الان اوضاع اقتصادیشون پسرفت داشته بخاطر تورم و  اینا نه بخاطر کم شدن رزق و روزی ...

بله درست میگین متاسفانه اکثرا این اوضاع رو دارن تجربه میکنن 

خواهش میکنم عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه  اینم یادم اومد ۴۰ روزی یکبار یا ۲۰ روز یکبار سرکه بر ...

ممنون مهربون😘😘 انشاالله که در پناه حق باشین

بله درست میگین متاسفانه اکثرا این اوضاع رو دارن تجربه میکنن 

عزیزم❤️امیدوارم مشکل و ناراحتی هاتون برطرف بشه😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز