2777
2789
عنوان

روتین پوست

117 بازدید | 8 پست

روتین پوستو چجوری باید انجام داد ؟ من اول با ژل صورتمو میشورم بعد ماسک میذارم ولی میگن تونر و ابرسانم باید استفاده کرد تونرو باید قبل از ماسک استفاده کنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محصولات زیادی موجوده ولی توی روتین پوست درست و صحیح باید این موارد باشه ؛ اول از همه یه شوینده می‌تونه از هر مدلی باشه ژل شستوشو و یا پن و یا صابون و اگر آرایش میکنید خوبه که یه تونر بخرید تا وقتی صورت رو شستید به صورت بزنید و باقی مانده آرایش و آلودگی از روی صورت پاک بشه. دوم از همه مسلما به یک کرم مرطوب کننده و یا آبرسان فرقی نداره بسته به نوع پوست و نیاز احتیاجه تا در طول روز و بعد از شستشو که پوست خشک میشه استفاده کرد و پوست چروک نشه. سوم هم کرم دور چشم جداگانه به خصوص برای شب مورد نیازه. اینها رو باید استفاده کنید حالا اگر تمایل دارید مراقبت بیشتر و بهتری بشه این موارد رو بهش اضافه کنید ژل لایه بردار یا اسکراب که بتونید هفته ای یک بار اسکراب کنید صورت رو و پوست خودتون رو احیا کنید یکی دیگه از موارد کرم شب هست که در طول شب که پوست در حال استراحت هست میشه برای ضد پیری استفاده کرد و مورد دیگه هم سرم های ویتامین آ یا ای یا سی هستند که میتونید در هفته دوبار شب به صلاح دید بگیرید 

بالاخره یه چیزی میشه... 

اول با ژل شستشوی روزانه (که متناسب با پوستت هست) صورتو گردنتو میشوری بعد تونر میزنی.حالا بستگی داره پوستت چرب باشه یا خشک فرق میکنه تونرش.بعد کرم دور چشمتو میزنی بعد اگه پوستت نیاز به ترمیم داره(اگه منافذ باز داره یا هرچی)کرم ترمیم کنندتو میزنی بعد کرم آبرسانتو میزنی.اگه روز این کارو میکنی ضد آفتاب هم باید بزنی.هر کدوم ازینارو که میزنی یکی دو دقیقه زمان بده وسطش بعد بعدیو بزن.حالا مابین اینایی که گفتم بنا به نیاز پوستت میتونی چیزای دیگه هم استفاده کنی

مامانو بابای سامی ساموراییو خرمالو هستن 
اول با ژل شستشوی روزانه (که متناسب با پوستت هست) صورتو گردنتو میشوری بعد تونر میزنی.حالا بستگی داره ...

خیلی ممنون از راهنماییتون صورتم منافذ باز زیاد داره و پوستم چربه یه سوالی که داشتم بهتره از کرم آبرسان بجای مرطوب کننده استفاده کنم؟

خیلی ممنون از راهنماییتون صورتم منافذ باز زیاد داره و پوستم چربه یه سوالی که داشتم بهتره از کرم آبرس ...

خواهش میکنم عزیزم.وقتی پوستت چربه یعنی نیاز به آبرسان داره به نظرم آبرسان جز روتین روزانت باشه خیلی بهتره

مامانو بابای سامی ساموراییو خرمالو هستن 

برای مطالعه مقاله معتبر خارجی به زبان فارسی درباره روتین روز و شب پوست به مجله زیبایی رنگدونه مراجعه کنید.

در  مجله زیبایی رنگدونه میتونید مقالات جذاب دیگه درباره آرایش حرفه ای، ازبین بردن جای جوش، نحوه صحیح شست و شوی مو و بدن و سایر مقالات معتبر خارجی ترجمه شده به زبان فارسی رو به صورت رایگان مطالعه کنید.

علاوه بر این می تونید در فروشگاه رنگدونه محصولات برند های معتبر بهداشتی مثل بایوآکو رو با قیمت مناسب تهیه کنید.