2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 8935 بازدید | 152 پست
یه سری کلینیک ها برای وزوز گوش هست که از روشهای تحریک الکتریکی مغز استفاده می کنن(rtms) نمیدونم چقدر ...

ممنون ک اومدید و توضیح دادید . اگه امکان داره براتون و این توانبخشی براتون موثر بود لطفا بازم بیاید و اینجا بگید مننون میشم 

من منتظر خبرهای خوش شما هستم . ایا وزوز گوشتون با این داروهای اعصاب کم شده یا نه؟

ممنون ک اومدید و توضیح دادید . اگه امکان داره براتون و این توانبخشی براتون موثر بود لطفا بازم بیاید ...

خواهش می کنم، حتما امیدوارم تاثیر بذاره و خبر خوبی به شما بدم.داروی اعصاب روی وزوز گوش تاثیر نداشته، بیشتر برای این حالت گیجی بهم دادن.البته متاسفانه رو هیچ کدوم تاثیر نداشته تا الان.خیلی ها می گن، حتی داروهای اعصاب باعث گیجی و وزوز بیشتر میشه ولی خب من به علت روحیه ام نتونستم داروها رو قطع کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نتیجش رو لطف میکنید ؟

سلام من از تحریک الکتریکی استفاده نکردم، نمی دونم که تاثیر داره یا نه ولی دکتر شنوایی سنج بهم گفت تاثیری نداره.منم دنبالش نرفتم.بیشتر فکر کنم سمعک و ماسکرها موثرند البته نه به عنوان درمان اصلی، فکر کنم باید باهاش کنار بیایم متاسفانه

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من کلینیک گوش تهران رو بهتون معرفی میکنم، چون کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می بره.

داخل سایتشون کلی مقاله در مورد علت کم شنوایی، شنوایی سنجی، دلایل و انواع سرگیجه و همچنین راه های درمان سرگیجه هست.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

خوب الان مادرتون چطوره

ببخشید شما سرگیجه تون خوب شد؟ منم الان یکماهه سرگیجه دارم اصلا هم تعادل ندارم دائم زمین میخورم و انگار آب توی گوشم تکون میخوره و گوشم درد می کنه

دکتر گوش و حلق و بینی هم رفتم شستشوی گوش انجام داد ولی گفت دیگه گوشت مشکلی نداره ولی من سرگیجه م عدم تعادل حس شناور بودن گوش درد و احساس تکون خوردن آب در گوش ادامه داره.... اصلا نمی تونم هیچ کاری کنم حتی کارهای عادی خونه نمی دونم چکار کنم..؟ 

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢