bebyferferi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1243 عنوان اکو قلب جنین خانوما میشه بیاید 88 بازدید | 16 پست بچه ها دکترم نوشته برم اکو قلب جنین خیلی نگرانم ناراحتم میشه راهنمائیم کنید میشه بگید هزینش هم چقدره؟؟؟ خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار 1399/03/01 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 اصلا نگران نباشبرای من به خاطر تک شریانی بندناف نوشته بودمثل سونوگرافیهمن امروز انجام دادم هزینش ۳۵۰ بود
دنیایمن عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7181 بیست تومن ازاد اگ دفترچه داری رایگان...ن بابا من بیست باررفتم همه میرن برای اینکه جاش تنگه ببین ضربانش پایین نیست من وقتی تکون نمیخوردمیرفتم اکو
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 بیست تومن ازاد اگ دفترچه داری رایگان...ن بابا من بیست باررفتم همه میرن برای اینکه جاش تنگه ببین ضربا ... اون نوار قلبه عزیزم
دنیایمن عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7181 اصلا نگران نباش برای من به خاطر تک شریانی بندناف نوشته بود مثل سونوگرافیه من امروز انجام دادم هزی ... ولی میگه اکو اون بیست تومن هست
bebyferferi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1243 اصلا نگران نباش برای من به خاطر تک شریانی بندناف نوشته بود مثل سونوگرافیه من امروز انجام دادم هزی ... دکترم قلب بچمو چک کرد یهو و آروم میزد بعد برمی گشت ب روال عادی نگران شدم خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 ولی میگه اکو اون بیست تومن هست من امروز رفتم ۳۵۰ بودخانومایی که مبومدن برا نوارقلب ۲۰ بود هزینشاکو بررسی میکنه قلبو
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 دکترم قلب بچمو چک کرد یهو و آروم میزد بعد برمی گشت ب روال عادی نگران شدم نگران نباش انشالله ک چیزخاصی نیس
bebyferferi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1243 من امروز رفتم ۳۵۰ بود خانومایی که مبومدن برا نوارقلب ۲۰ بود هزینش اکو بررسی میکنه قلبو اره منمشنیدم بالای ۳۰۰ تومن هست خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
bebyferferi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1243 نگران نباش انشالله ک چیزخاصی نیس ممنونم گلم خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
دنیایمن عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7181 من امروز رفتم ۳۵۰ بود خانومایی که مبومدن برا نوارقلب ۲۰ بود هزینش اکو بررسی میکنه قلبو اهان این حاملگی چقدرسخته...انش بسلامتی بیادبغلتون...من سه ماهه سزارین کردم خلاص😥ولی سختیای جدید
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1591 بیست تومن ازاد اگ دفترچه داری رایگان...ن بابا من بیست باررفتم همه میرن برای اینکه جاش تنگه ببین ضربا ... اون اکو نیس عزیزم صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 اره منمشنیدم بالای ۳۰۰ تومن هست فکر نکن بهشسلامتی نینی مهم ترهمیری و خیالت راحت میشه
nazaninzhrra عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 276 اهان این حاملگی چقدرسخته...انش بسلامتی بیادبغلتون...من سه ماهه سزارین کردم خلاص😥ولی سختیای جدید سختیاشو دارهولی شیرینه دیگخدا نینی تو حفظ کنه
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1591 من چندماه پیش دادم۲۰۰ تومنمث سونوگرافیه فقط زمانش ممکنه طولانی ترباشهو ب صورت تخصصی قلب و سوراخ موراخاشو بررسی میکننضربان و خیلی چیزای دیگ صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸