2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین خانوما میشه بیاید

88 بازدید | 16 پست

بچه ها دکترم نوشته برم اکو قلب جنین خیلی نگرانم ناراحتم میشه راهنمائیم کنید میشه بگید هزینش هم چقدره؟؟؟

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش برای من به خاطر تک شریانی بندناف نوشته بود مثل سونوگرافیه من امروز انجام دادم هزی ...

دکترم قلب بچمو چک کرد یهو و آروم میزد بعد برمی گشت ب روال عادی نگران شدم

من امروز رفتم ۳۵۰ بود خانومایی که مبومدن برا نوارقلب ۲۰ بود هزینش اکو بررسی میکنه قلبو

اره منم‌شنیدم بالای ۳۰۰ تومن هست

من امروز رفتم ۳۵۰ بود خانومایی که مبومدن برا نوارقلب ۲۰ بود هزینش اکو بررسی میکنه قلبو

اهان این حاملگی چقدرسخته...انش بسلامتی بیادبغلتون...من سه ماهه سزارین کردم خلاص😥ولی سختیای جدید

بیست تومن ازاد اگ دفترچه داری رایگان...ن بابا من بیست باررفتم همه میرن برای اینکه جاش تنگه ببین ضربا ...

اون اکو نیس عزیزم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

من چندماه پیش دادم‌۲۰۰ تومن

مث سونوگرافیه فقط زمانش ممکنه طولانی ترباشه

و ب صورت تخصصی قلب و سوراخ موراخاشو بررسی میکنن

ضربان و خیلی چیزای دیگ

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸