2777
2789
عنوان

جنسیت 🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست

من سر دخترم ترشی میخوردم به نظرم اصلا به ویار و اینا نیس در مورد آدماهای مختلف فرق میکنه مثلا دوست خودم هم سر دخترش هم سر پسرش به شدت شیرینی میخورد-به تهوع و اینا هم نیس فقط چون میگی نفسم میگیره اکثرا اونایی که پسر دارن نفسشون میگیره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هر دو جنس رو خدا بهم داده،برا پسرم از لحاظ ذائقه ای هیچ تغیری نکردم،تهوع نداشتم،به بو حساس نبودم فقط معده درد داشتم

برا دخترم تهوع وحشتناک،بی اشتهایی زیاد،ازهمه و همه چیز بدم میومد،چیزهای ترش دوست داشتم

من سر یکی از دخترهام عشق انار بودم  سر پسرم دوغ و فلفل خیلی دوست داشتم

انار ترش قرقورت سیب ترش و الو ترش وای الوچه همچین میخوردم 

من فکر میکنم بستگی به بدن ادم داره وگرنه اینا همش حرفه من فکر کنم ویتامین سی بدنم کم بود واسه همین اینترو میخوردم بچه هام که دنیا میومدن  موهای سرشون پرپشت بود مشکی 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶