2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 173 پست
خدانكنهه عزيزم  ان شاالله هميشه دلت اروم باشه و ني ني تو دلت سالم بياد بغلت 😍😍حس خوبي ان شاا ...

ممنونم عزیزم لطف داری گلم

ان شاءالله به همه ارزوهای قشنگت برسی و بهترین ها برات رقم بخوره

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

مباااااارکه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم عزیزم لطف داری گلم ان شاءالله به همه ارزوهای قشنگت برسی و بهترین ها برات رقم بخوره

فداي مهربونيت و دل مهربونت ان شاالله ❤️

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
فداي مهربونيت و دل مهربونت ان شاالله ❤️

ببخشید زهرا جان چندسالته؟

چندوقت اقدامی؟

ببخشید زهرا جان چندسالته؟ چندوقت اقدامی؟

عزيزم من ٣٥سالمه 

من دوبار ازدواج كردم با هم حساب كنيم الان نزديك ١٦سال منتظرم ميشه اما ازدواج دومم تغريبا يك سال 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

نميدونم برام دعا كن هر راهي بگي رفتم گياه دارويي دكتر حتي دعا نويس باور كن خيلي حالم بده 

عزيزم من ٣٥سالمه  من دوبار ازدواج كردم با هم حساب كنيم الان نزديك ١٦سال منتظرم ميشه اما ازدواج ...

الهی بگردم عزیزدلم

از ازدواج اول هم بچه نداشتی؟

نميدونم برام دعا كن هر راهي بگي رفتم گياه دارويي دكتر حتي دعا نويس باور كن خيلي حالم بده 

حتما دعا میکنم عزیزم شما لایق بهترینایی عزیزدلم... مطمئنم بهترین ها نصیبت میشه زهرااااااجااااان

زهراجان الان تاپیکاتو خوندم شما که بیبی چک بامارک های مختلف مثبت بوده پس چرا آز منفی شده؟

الهی بگردم عزیزدلم از ازدواج اول هم بچه نداشتی؟

اوهوم كلا بچه ندارم خواهر😔😔خدانكنه اينطوري نگو زنده باشي عزيزم

زهراجان الان تاپیکاتو خوندم شما که بیبی چک بامارک های مختلف مثبت بوده پس چرا آز منفی شده؟

همون ديگ خودمونم مونديم 

دكترهم ميگ مشكلي نداري 

ولي تا باودار ميشم و از ميدم مثبت ميشه فرداش خونريزي و سقط ميشه يا بي بي مثبت ميشه از منفي 

حتما دعا میکنم عزیزم شما لایق بهترینایی عزیزدلم... مطمئنم بهترین ها نصیبت میشه زهرااااااجااااان

فداااي مهربونيت عزيز مهربانم 

اوهوم كلا بچه ندارم خواهر😔😔خدانكنه اينطوري نگو زنده باشي عزيزم

ناراحت شدم واست گلم

ان شاءالله به همین زودی مامان ی نینی سالم و صالح میشی و میای میگی الهه منم مامان شدم

همون ديگ خودمونم مونديم  دكترهم ميگ مشكلي نداري  ولي تا باودار ميشم و از ميدم مثبت ميشه ...

جای تعجب داره اصلا نمیتونم چنین چیزی رو تو ذهنم جا بدم