2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 173 پست
ممنونم عزیزم بنظرت امکانش هست کیست بی بی چک رو مثبت نشون بده؟ من ۱۷ اردیبهشت رفتم سونو کیست نداشتم ...

بارداري عزيزم مباركه برا ما هم دعاكن 🥰❤️

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

میترسم برم آز بدم ولی منفی باشه

امروز۱۷ روز از تزریق امپولhcgمیگذره از روز۱۳ هرچی بیبی زدم هاله واضح داشت اما واقعا میترسم برم آز بدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما گلم دعا میکنم چ باردار باشم و چ نباشم

میترسم برم آز بدم ولی منفی باشه  امروز۱۷ روز از تزریق امپولhcgمیگذره از روز۱۳ هرچی بیبی زدم ها ...

عزيزم كاذب ميست بارداري شكر خدا 

نتيجه كاذب اگ چند رىز اول بود كاذب بود وقتي ١٣منفي بىده و الان مثبته يعني كاذب نيست الان ديگ ديره برا كاذب بودن معمولا ١٤روز اول بعد تزريق  ميگن احتمال كاذب بودن هست خيالت راحت بارداري 

ان شاالله باوداري خوبي داشته باشي ❤️❤️❤️

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
عزيزم كاذب ميست بارداري شكر خدا  نتيجه كاذب اگ چند رىز اول بود كاذب بود وقتي ١٣منفي بىده و الا ...

ممنونم عزیزدلم

باورت میشه مارک های مختلف بیبی چک امتحان کردم

اخه بعضیا میگن تا۲۰روز اثرش هست امروز۱۸ روز از تزریق امپول میگذره ازروز۱۳مثبت شده

عزیزم من قرص استرادیول هم مصرف میکنم بنظرت تاثیری تو نتیجه بیبی چک نداره؟بخاطر استرادیول بیبی چک مثبت نمیشه؟

ممنونم عزیزدلم باورت میشه مارک های مختلف بیبی چک امتحان کردم اخه بعضیا میگن تا۲۰روز اثرش هست امروز ...

نه خانمي من خودم يه پا متخصص شدم از بس همرو تجربه كردم 

شما به سلامتي و دلخوشي بارداري خيلي مباركه

قرص استراديولم تاثيري در مثبت كاذب نداره 

مثبت كاذب وقتي روزاي اول نشون نميده روزهاي اخر معني نداره  تازه كاذب مثبت hcgانقد پررنگ نميشه مثل يه هاله ميمونه 

اصلا استرس نداشته باش و فولييك اسيد بخور و استراحت كن و كلي خوشحالي كن 

برا ما هم دعا كن 🥰🥰😍😍

فولیک اسید هرروز میخورم

حتما حتما دعات میکنم گلم ان شاءالله به حق این ماه شماهم بزودی مامان بشی عزیزم واست ایه الکرسی و صلوات میخونم بهاااااارجووووونم

نمیدونم چرااینقدر استرس دارم احساس میکنم هرلحظه ممکنه پریود بشم حتی پد هم گذاشتم

نمیدونم چرااینقدر استرس دارم احساس میکنم هرلحظه ممکنه پریود بشم حتی پد هم گذاشتم

اسمم زهراس عزيزم 

نه اين حس پري همه دارن اصلا استرس نداشته باش صدقه بزار و اروم باش اصلا نگران نباش گلم بارداري جنين داره جايگزين ميشه تو رحم بخاطر اون خس پري داري 

صلوات بفرست 🤩

به چيزاي خوب فك كن همسرت سورپرايز كن  ان شاالله بارداري خوبي داشته باشي 

اسمم زهراس عزيزم  نه اين حس پري همه دارن اصلا استرس نداشته باش صدقه بزار و اروم باش اصلا نگران ...

فداتشم زهرااااا جااااااان

حرفات خیلی ارومم میکنه عزیزم😘😘😘

منم بعد 16روز از امپول بی بی مثبت شد  فرداش رفتم ازمایش و مثبت بود ان شالله واسه شما هم مثبته

ان شاءالله عزیزم

خدا حفظش کنه گلم

از روز۱۳مثبت شده

فداتشم زهرااااا جااااااان حرفات خیلی ارومم میکنه عزیزم😘😘😘

خدانكنهه عزيزم 

ان شاالله هميشه دلت اروم باشه و ني ني تو دلت سالم بياد بغلت 😍😍حس خوبي ان شاالله قسمت همه بشه 🙏❤️