2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت++++++++++

379 بازدید | 16 پست

سلام خانوما...

دوست من الان یه هفته بود ک عقب انداخته بود امروز بهش گفتم ی تستی بزن..حالا بامدیکور تست زده و مثبت شده خداروشکر..مشکل خاصی هم نداشتن برای بارداری...

حالا روزه هاشو از روز اول گرفته..حالامیگه این دوروز باقی مونده رو هم بگیرم یانه؟؟🤔🤔

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

سخت نگیر 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاء الله که باردار باشه من که بدجوری تو ذوقم خورد

بیبی چکش مثبته

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
دوروزدیگه عیده؟؟😱😱

آره..مگه یکشنبه عید نیس؟؟

تا حالا که گرفته به این دوروز دیگه فرق نمیکنه فقط غذای مقوی ومایعات زیاد بخوره هنوز نطفه اس 

ممنوووون

بیبی چکش مثبته

مال من مثبت بود روز موعدم بتام ۱۲ ۴۸ ساعت بعد شد ۴۴ دیروز دوباره دادم ۲ شد

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
مال من مثبت بود روز موعدم بتام ۱۲ ۴۸ ساعت بعد شد ۴۴ دیروز دوباره دادم ۲ شد

مارکش چی بود بیبیچک؟؟

فقط یه بار تست کردین؟😞