دوست من الان یه هفته بود ک عقب انداخته بود امروز بهش گفتم ی تستی بزن..حالا بامدیکور تست زده و مثبت شده خداروشکر..مشکل خاصی هم نداشتن برای بارداری...
حالا روزه هاشو از روز اول گرفته..حالامیگه این دوروز باقی مونده رو هم بگیرم یانه؟؟🤔🤔
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ان شاء الله که باردار باشه من که بدجوری تو ذوقم خورد
بیبی چکش مثبته
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
تا حالا که گرفته به این دوروز دیگه فرق نمیکنه فقط غذای مقوی ومایعات زیاد بخوره هنوز نطفه اس
ممنوووون
مال من مثبت بود روز موعدم بتام ۱۲ ۴۸ ساعت بعد شد ۴۴ دیروز دوباره دادم ۲ شد
مارکش چی بود بیبیچک؟؟
فقط یه بار تست کردین؟😞