من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من هنوز درک نکردم این موضوع که پدر و مادر ها اجازه میدن دخترشون با پسری بره اینور اونور خیلیام دیدم ...
ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن با همین حرفای اینکه میگن تو فکرت قدیمه تو ب روز نیسی تو باید بیای تو جامعه و از این حرفا باعث میشه زود تن ب همچین کارایی بدن ک آخرش هم نمیتونن ترک کنن ...اعتماد ب نفس داشته باش بگو من هستم و اینطوری خواهم ماند دلیلی نمیشه با کسی قلیان بکشم تا بکی تایید کنه من ب روزم یاقدیمی...مگه ماها برا تایید دیگران زندگی میکنیم... یا مثلا تو بحث حجاب و اینا طرف میگه روسری سرت نکن تا بگن تو ب روزی ...اخه دلیل نمیشه اندامت رو جلو عموم نمایان کنی تا یکی تایید کنی تو خوبی یا بد ...اصلا ب همچین آشغالهایی اجازه حرف زدن ندین
ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن ...
من هنوزم فکرای خودمو دارم نمیذارم کسی تغییرش بده چون میدونم اشتباهاس و اینکه زندگی هاشون رو میبینم وخدارو شکر میکنم که خودم در موقعیت خوبی هستم وقتمم الکی هدر نمیدم برای دوستی های الکی و چند روزه بجاش با خانواده م وقت میگذرونم کارای مفید تری میکنم