ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هنوز درک نکردم این موضوع که پدر و مادر ها اجازه میدن دخترشون با پسری بره اینور اونور خیلیام دیدم ...
ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن با همین حرفای اینکه میگن تو فکرت قدیمه تو ب روز نیسی تو باید بیای تو جامعه و از این حرفا باعث میشه زود تن ب همچین کارایی بدن ک آخرش هم نمیتونن ترک کنن ...اعتماد ب نفس داشته باش بگو من هستم و اینطوری خواهم ماند دلیلی نمیشه با کسی قلیان بکشم تا بکی تایید کنه من ب روزم یاقدیمی...مگه ماها برا تایید دیگران زندگی میکنیم... یا مثلا تو بحث حجاب و اینا طرف میگه روسری سرت نکن تا بگن تو ب روزی ...اخه دلیل نمیشه اندامت رو جلو عموم نمایان کنی تا یکی تایید کنی تو خوبی یا بد ...اصلا ب همچین آشغالهایی اجازه حرف زدن ندین
ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن ...
من هنوزم فکرای خودمو دارم نمیذارم کسی تغییرش بده چون میدونم اشتباهاس و اینکه زندگی هاشون رو میبینم وخدارو شکر میکنم که خودم در موقعیت خوبی هستم وقتمم الکی هدر نمیدم برای دوستی های الکی و چند روزه بجاش با خانواده م وقت میگذرونم کارای مفید تری میکنم