2777
2789
عنوان

نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست
والا من پسرم تا حالا از نزدیک اینارو ندیدم ولی فقط اسمشون شنیدم ..اخ چ بد ..ولی واقعا جای تاسف داره ...

انشاالله که هیچوقت نبینید فقط اسمشو بشنوید

دست خودشونه دیگه این موضوع باید حواسشون باشه یا تلاش کننن امیدوارم تغییر کنن و سلامت باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که هیچوقت نبینید فقط اسمشو بشنوید دست خودشونه دیگه این موضوع باید حواسشون باشه یا تلاش کنن ...

ولی شما هم بنظرم هر چه زودتر از این مدل دوستا دور شی بهتره 

اهاااااا...اره اینجای کار شروع شده ..متاسفانه پسر و دختر تو این پارکا و خونه ها قلیون و انواع مرض می ...

من هنوز درک نکردم این موضوع که پدر و مادر ها اجازه میدن دخترشون با پسری بره اینور اونور خیلیام دیدم براشون مهم نیست حتما من خیلی تفکرم قدیمیه 

ولی شما هم بنظرم هر چه زودتر از این مدل دوستا دور شی بهتره 

نمیدونم باور میکنید یا نه ولی الان چند ماهی هست اصلا با کسی ارتباطی ندارم جواب تلفن هاشونم نمیدم میخوام تو فکر کار زندگی خودم باشم

من هنوز درک نکردم این موضوع که پدر و مادر ها اجازه میدن دخترشون با پسری بره اینور اونور خیلیام دیدم ...

ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن با همین حرفای اینکه میگن تو فکرت قدیمه تو ب روز نیسی تو باید بیای تو جامعه و از این حرفا باعث میشه زود تن ب همچین کارایی بدن ک آخرش هم نمیتونن ترک کنن ...اعتماد ب نفس داشته باش بگو من هستم و اینطوری خواهم ماند دلیلی نمیشه با کسی قلیان بکشم تا بکی تایید کنه من ب روزم یاقدیمی...مگه ماها برا تایید دیگران زندگی میکنیم...  یا مثلا تو بحث حجاب و اینا طرف میگه روسری سرت نکن تا بگن تو ب روزی ...اخه دلیل نمیشه اندامت رو جلو عموم نمایان کنی تا یکی تایید کنی تو خوبی یا بد ...اصلا ب همچین آشغالهایی اجازه حرف زدن ندین

ن اتفاقا فکر شما خیلی هم خوبه ...اونا فکرشان مسمومه..اونا بی جنبه هستن ..خیلی از افرادی ک معتاد میشن ...

من هنوزم فکرای خودمو دارم نمیذارم کسی تغییرش بده چون میدونم اشتباهاس و اینکه زندگی هاشون رو میبینم وخدارو شکر میکنم که خودم در موقعیت خوبی هستم وقتمم الکی هدر نمیدم برای دوستی های الکی و چند روزه بجاش با خانواده م وقت میگذرونم کارای مفید تری میکنم 

ممنون از حرفهای خوبتون