پسرمایهان مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 عنوان 🌷🌺🏵️ گل مصنوعی 🌸💮🌹🌷 350 بازدید | 8 پست سلام خدمت همگی نماز روزه ها قبولمیخوام برای این گلدون گل مصنوعی بگیرم ی چیزی تو سبک ارکیده تو ذهنمه چون دهن گلدون خیلی بازه چه گلی بخرم خوب وایسه وا نره؟ انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠 1399/03/01 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرمایهان مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 تو این نی نی سایت به این بزرگی کسی نیست؟ 🙁🙁🙁 انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠
پسرمایهان مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 هرچی عشقته بزار گل همیشه قشنگه هرجوری که باشه میدونم خواهر ولی چون دهن گلدون بازه و پهنه هر گلی خوب وای نمیسته انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠
گل_نهال عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 14833 تو این نی نی سایت به این بزرگی کسی نیست؟ 🙁🙁🙁 اینجور تاپیکا نمیان زود به زود هروقت کارت گیره عنوان تاپیکتو بزن مثلا مادرشوهرم گیس کش کردم 😂یا مثلا شوهرم کتکم زد 😂یا خواهرشوهرم خیانت کرده شوهرش داره طلاقش میده 😂😂😂مثل مور و ملخ میان
sama_khanomam عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 7725 ته گلدونت ی اسفنج بزار قالبی بخر اندازه گلدانت برش بده با فشار بزارش تو گلدانت بعد روش خزه خشک سبز یا پوشال سبز بریز اسفنج معلوم نباشه بعد دوتا شاخه رز سرخ بزرگ بخر بزار داخلش شاخه هاشو تو اسفنج فرو کنی بازی نمیکنه.حتما ک نباید پر باشه کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
پسرمایهان مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 ته گلدونت ی اسفنج بزار قالبی بخر اندازه گلدانت برش بده با فشار بزارش تو گلدانت بعد روش خزه خش ... یعنی خوب میشه با خزه گلدون از ریخت نندازه؟ انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠
پسرمایهان مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 گل نهال گل گفتی😂😂😂 انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠
sama_khanomam عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 7725 یعنی خوب میشه با خزه گلدون از ریخت نندازه؟ اره این رز درشتا برگاشون زیاد و بزرگه رو گلدانو میپوشونه.ن چرا از ریخت بیفته سبز رنگه دیگه کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤