2777
2789
عنوان

خیلیییی نگرانم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست
چیزی نیست نگران نباش منم اینجوری شدم وقتی که خسته بودم

خدا کنه چیزی نباشه نمیدونم چرا الان سرچ کردم اتقد نگران شدم کاش میذاشتم یه وقت دیگه

خدایا منو برگردون به نیمه دوم سال93❤😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره

چیزی نیست . یه کاری انجام دادی که به چشمت فشار اومده. یا تایم بالا به گوشی نگاه کردی یا کتاب خوندی... یا روزه گرفتی بهش فشار اومده.... اگه یکی دو بار باشه اشکال نداره اما اگه مدام این حالت رو داری برو دکتر. خودتو ناراحت نکن. الکی هم به خودت استرس نده چی شده. اگه تکرار شد چند بار جدی بگیرش. 

علائم کروناست.صد در صد مثبتی😁....ولمون کن تورو خدا این چیه که خطر داشته باشه.اصلا گیرم گفتن چشت مشک ...

عینکو که میزنم پنج شش ساله😐

چیزی نیست . یه کاری انجام دادی که به چشمت فشار اومده. یا تایم بالا به گوشی نگاه کردی یا کتاب خوندی.. ...

مرسی گلم 

بعدش ما شهرستانیم فقط یه چشم پزشک خوب داره که اگه الان نوبت بگیرم حد اقل دو ماه طول میکشه😢

مرسی گلم  بعدش ما شهرستانیم فقط یه چشم پزشک خوب داره که اگه الان نوبت بگیرم حد اقل دو ماه طول ...

بهت قول میدم چیزی نیست. الان نت سرچ کن موقع بلند شدن سرم گیج رفت تا ام اس رو برات میاره... بزن کونم درد میاد تا رگ سیاتیک و احتمال فلج شدن میاره... ول کن سرچ کردن رو فقط استرست بیشتر میشه. 

روی هم رفته اگه میگرن نداری چیز مهمی نیست

سالی یکی دو بار یه سردرد میگیرم که قبلش چشام یه جوری میشه نمیتونم درست ببینم بعد که خوب شد سردرد میگیرم نمیدونم میگرنه یا نه

سالی یکی دو بار یه سردرد میگیرم که قبلش چشام یه جوری میشه نمیتونم درست ببینم بعد که خوب شد سردرد میگ ...

فکر کنم میگرن داری باید بری دکتر مغز واعصاب

البته احتیاطن اول برو چشم پزشک معاینه شو چون سردرد وچشم ضعیف رابطه دارن

به دکتر بگو سردرد داری 

ببخشید ولی ساده رد نشو نگران هم نشو

فقط اول برو چشم پزشک اگه بهتر نشدی نتیجه نگرفتی برو مغز واعصاب 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779