2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باز میخوان بساط کلاس انلاینو این مسخره بازیا رو بچینن من حاضرم برم مدرسه حتی الانم حاضرم برم فقط اسم کلاس انلاین نیارید اسم ازمون انلاین میاد تشنج می کنم واقعا مزخرفه

ولی اگه خبری از اموزش انلاینو و اینا نیس با کمال میل   میشینیم خونه تخمه میشکنیم

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اگه باز میخوان بساط کلاس انلاینو این مسخره بازیا رو بچینن من حاضرم برم مدرسه حتی الانم حاضرم برم فقط ...

والا چیه این ازمون انلاین اصلا به درد نمیخوره مگه برا همون خیلی درس خونا 

واقعا؟؟؟ اخرش میدونم میمیرم حسرت دانشگاهم میمونه تو دلم:((

خدا نکنه عزیزم . آره یه زمزمه هایی هست .‌‌‌‌تا اوضاع استیبل نشده  نه آزمون میگیرن نه  دانشگاه میشه رفت.  کنکور سراسری هم ممکنه دوباره عقب بیفته 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولی واسه ترم 1حتما باید دوشته باشن.یا عیرحضوری باشه

فایده ندارن این کلاس آنلاین . خیلی از رشته ها دروس عملی دارن . مثلا اونکه عکاسی میخونه اونکه نقاشی میخونه اونکه تربیت بدنی میخونه . آخه چه جور غیرحضوری بخونه .‌ مثلا حمام رو آب کنه شنا یاد بگیره 😁😁😁

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فایده ندارن این کلاس آنلاین . خیلی از رشته ها دروس عملی دارن . مثلا اونکه عکاسی میخونه اونکه نقاشی م ...

درسته.ولی واسه رشته های پرطرفداری مثل رشته های علوم پزشکی و حقوقو و مهندسی های پرطرفدار،حتما باید هرجور شده برگزار کنن.وگرنه میدونی سال بعدش چقدر پشت کنکوری خواهیم داشت؟!وحشتناک میشه