2777
2789
عنوان

نامه به خدا

120 بازدید | 9 پست

خدا جونم نمیدونم دوستمی ؛ معشوقمی ؛ اربابمی ولی هرچیه میمیرم برات.... تو خیلییییی مهربووونی...... خیلی با گذشتی... خیلی هوامونو داری.... مارو الکی از تو ترسوندن تو انقدر مهربونی که وقتی تو چشمات نگاه میکنم آرامش میگیرم... وقتی بهت فکر میکنم به اینکه ما انسان ها تکه ای از وجود تو هستیم بیشتر دوست دارم خودمو بهت نزدیک کنم... خدایا دوست دارم میدونم که تو هم خیلی مارو دوست داری... خیلی بارها خودمو تو بغلت حس میکنم میگیریم تو آغوشت و رو سرم دست میکشی... خدایا همه تو زندگیاشون مشکل و سختی دارن ولی امشب فقط میخوام به خوبیای تو فکر کنم... هیچیییییی ازت نمیخوام فقط بدون که عاشقتم...

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خییییلی دوست دارم خدایا.... روزای سختیم قشنگ حس کردم کنارمی و تنهام نذاشتی... تو بهترین رفیقمی... بهترین پناهگاهمی... خدایا عاشقتم... حواست بهم باشه عزیزترینم...

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟

عشق و علاقه به کنار یه سوال چند روزه خیلی خیلی تو ذهنمه واقعا خدا چرا منو انقدر بدبخت افریده؟واقعا چرا؟؟؟مگه یه ادم از چند جا ظرفیت خوردن داره واقعا؟عمیقا احساس بدبختی میکنم.دیگه به هیچی امید ندارم واقعا.خدایا دمت گرم واقعا

عشق و علاقه به کنار یه سوال چند روزه خیلی خیلی تو ذهنمه واقعا خدا چرا منو انقدر بدبخت افریده؟واقعا چ ...

منم این برام سواله مگه ی ادم میتونه چقدر صبر و تحمل داشته باشه در برابر این همه بدبختی

نماز شب بخونید برای حل مشکلات عالی هست

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍