2821
2789
عنوان

تغییر رنگ چشم 🤔

417 بازدید | 11 پست

اگه اطلاعات کافی می خواید تو گوگل سرچ کنید 

کسی انجام داره؟ راسته😓 خیلی کنجکاوم بدونم واقعیت داره یا نه😕

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ

با بیوکنزی

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم چند وقت پیش تاپیکشو زدم گفتن بعضیا عفونت کردن 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

بله امکانش هست درصورتی که ساب مورد نظر تایید بشه نه هرسابی که میگن گوش کنی چون ممکن اسیب برسونی به چشم 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

من دو هفته گوش دادم خسته شدم خیلی عصبی شده بودم بعداً فهمیدم سابش به ام نمیساخته

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من دو هفته گوش دادم خسته شدم خیلی عصبی شده بودم بعداً فهمیدم سابش به ام نمیساخته

مگه همه ش با کنترل ذهن نیست 

بساز و نسازیش چیه پس؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مگه همه ش با کنترل ذهن نیست  بساز و نسازیش چیه پس؟؟

اگه عصبی بشی

یا سر درد بگیری یعنی ذهنت اون امواج رو قبول نمیکنه و مقاومت میکنه باید یه ساب پاکسازی انجام بدی و یه ساب دیگه گوش بدی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه عصبی بشی یا سر درد بگیری یعنی ذهنت اون امواج رو قبول نمیکنه و مقاومت میکنه باید یه ساب پاکسازی ...

ممنون از جوابت

بر پایه ی فیزیک کوانتومه؟؟

شما کار می کنید ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون از جوابت بر پایه ی فیزیک کوانتومه؟؟ شما کار می کنید ؟

قربونت عزیزم

من همین جا آشنا شدم از روی کنجکاوی یکمی سرچ کردم و اطلاعات بدست آوردم 

الان با توجه به اینکه یه نوزاد نه ماهه دارم و براش ضرر داره و نمیتونم با هندسفری هم گوش بدم رهاش کردم

ولی قبلاً بیماریمو توسط گوش دادن به امواج مغزی خوب کردم.

خداروشکز  وای چه خوب  واقعا فقط با گوش دادن به فایلای صوتی؟

از قدرت خدا که نمیتونم غافل بشم

ولی واقعاً برای من تاثیر داشت.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز