2777
2789
عنوان

ناباروری

407 بازدید | 23 پست

بچه ها کسی میدونه روش شانگهای وآی وی ام برا بارداری چه روشی هس 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار آی یو ای وسه بار میکرو شدم ولی نتیجه ای نداشته 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
ای وی اف بودددد یا ای وی ام؟

ای وی ام عزیزم 

"شانگهای" طرحی است که برای مراجعه کنندگان  با این ویژگی‌ها در نظر گرفته می‌شود:

۱- خانم مشکل کاهش ذخیره تخمدانی (تخمک) دارد.

۲- یا از لحاظ فیزیولوژی بدنی، پاسخ مناسبی به هورمون‌های تزریقی در طی درمان و ورود به سیکل درمانی نمی‌دهد.

معمولا در حالت عادی ما انتظار داریم بعد از دریافت هورمون‌ها و طی یک سیکل، ۵ تا ۱۲ تخمک بالغ به‌دست بیاید، در صورتی که بعضی از مراجعه‌کنندگان به علت دو مشکلی که عنوان کردیم پس از هر سیکل درمانی نتیجه قابل قبولی نمی‌گیرند.  یا تخمکی حاصل نمی‌شود و  یا اگر تعداد بسیار محدودی تخمک هم به‌دست بیاید اغلب از لحاظ کیفیت ضعیف و غیرقابل استفاده هستند. این افراد کاندید تخمک  اهدایی هستند.  اما یک روش یا بهتر بگوییم یک امید درمانی که برای این دسته افراد به کار می رود، طرح و برنامه شانگهای است.  روش دارویی متفاوت با دوز های مشخص برای این افراد در نظر گرفته می‌شود که پس از عمل تخمک‌گیری، اگر چه تعداد محدودی تخمک بالغ (در حد یک یا دو تخمک) به‌دست می‌آید اما کیفیت بهتری داشته و به دنبال آن، یک یا دو جنینی هم که احتمالا تشکیل می‌شوند، کیفیت بهتری دارند.  به علت تعداد کم جنینِ حاصل شده در هر سیکل، برای اینکه تعداد جنین‌ها به حد کافی برسد، لازم است که جنین‌های حاصل از چند سیکل با هم تجمیع شوند. این روش از نظر متخصصان ناباروری قابل قبول و ارزشمند است؛ چرا که اولا فرصت تشکیل جنین برای زوجینِ کاندید اهدا (تخمک یا جنین) مهیا می‌شود و از طرفی اگر چه تعداد تخمک و جنین کم است اما پس از این روش درمانی، کیفیت آن ها معمولا رضایت بخش است . در زمان برنامه درمانی "شانگهای" جنین یا جنین‌های مناسبی که هر بار تشکیل می‌شوند فریز و ذخیره می‌شوند. چرا که رحم فعلا آمادگی پذیرش جنین را ندارد. بنابراین انتقال به زمان مناسب و هنگامی که تعداد به حد کافی رسید، موکول می‌شود.  امیدوارم پاسخ واضح و قانع کننده بوده باشد. موفق و پایدار باشید.

"شانگهای" طرحی است که برای مراجعه کنندگان  با این ویژگی‌ها در نظر گرفته می‌شود: ۱- خانم مشکل ...

اینا تو یه تاپیک خونده بودم میخوام ببینم کسی انجام داده یا نه

ای وی ام چجوریه برای چه مشکل هایی هست؟

IVM یکی از روش های درمان ناباروری است که در آن تخمک را قبل از این که بوسیله تزریق هورمون به بلوغ برسد، از بدن مادر می گیرند. بعد از این که این تخمک های نابالغ به وسیله عمل جراحی بسیار کوچک از بدن مادر گرفته شدند، در آزمایشگاه کشت داده می شوند و با استفاده از هورمون ها و مشتقات پروتئین به بلوغ می رسند. 

خیلی ممنون 

IVM یکی از روش های درمان ناباروری است که در آن تخمک را قبل از این که بوسیله تزریق هورمون به بلوغ برس ...

خیلی جالبه 

ایشالله باردار میشی با این روش 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

خیلی جالبه  ایشالله باردار میشی با این روش

مرسی عزیزم 

@veshko میشه خواهش کنم برا منم بگی تو تاپیکت بودم قفل شد عزیزم منا دکترا جواب کردن دوبار میکرو انجام دادم نشده بهم گفتن باید برم تخمک اهدایی بگیرم که اصلا دوست ندارم اگه میشه بهم بگو