2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 75 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام چندشب درمیون بوده. روزتخمک گذاری هم ۱ هفته بعد از پ.ر.ی بود قبلش هردومون وضو میگرفتیم. با بس ...

پس نزدیک پریود اقدام نداشتید ؟

بعد ماه دوم اقدام های آخر اذیت نمیشدید؟

قبل پریود چه علائمی داشتید ؟

هفته دوبار فکر کنم کمه 

اخه گلم ، بنظرم کاملا شانسیه ، خیلیا با یک بار اقدام بچه دار شدن

خیلیام سالهاس هر روزم برنامه داشتن فایده نداشته

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
فقط روز تخمک گذاری مهمه. بقیش زور زدن الکیه. اگه یبارم اقدام داشته باشی و روز تخمک گذاریت باشه کافیه ...

آره سخته 

سیکل هام 26روزس  از روز هشتم ترشح تخمک گذاری دارم ولی نمیدانم چرا امروز که 16سیکلم بود حالت پریود داشتم 

پس نزدیک پریود اقدام نداشتید ؟ بعد ماه دوم اقدام های آخر اذیت نمیشدید؟ قبل پریود چه علائمی داشتید ...

چرا ماه اول روز تخمک گذاری بامحاسبه خودم.

انجام دادیم همون ۱بار بعد موندم دیدم پری شدم بعد از اون دیگه چند شب درمیون بود چون پشت هم باشه اسپرم زیاد قوی نیست.تا پری بعدی که نشدم.

نه اذیت نمیشدم.

فقط اولین روز لقاح همش حالت تهوع داشتم ولی نمیدونستم باردارم فک میکردم چیز دیگست که بعدش آزمایش دادم ومثبت بودوفهمیدم اون حالت ها واس بارداری بود

اخه گلم ، بنظرم کاملا شانسیه ، خیلیا با یک بار اقدام بچه دار شدن خیلیام سالهاس هر روزم برنامه داشتن ...

آره باید خدا بخواد 

ولی سعی کن حتما روز تخمک گذاریت داشته باشی 

میدونی چرا گفتم دوبار کمه چون اسپرم نهایت پنج روز زندس و تخمک دوروز وقتی چیزی نباشه از بین میرن

چرا ماه اول روز تخمک گذاری بامحاسبه خودم.  انجام دادیم همون ۱بار بعد موندم دیدم پری شدم بعد از ...

مثلا چجوری چه روز های سیکلت؟

یعنی ت

نهایت پنج بار رابطه داشتی ؟

من اون سری موقع اقدام حس میکردم به چیزی فشار میاد بعدا فهمیدم حامله بودم