2777
2789
عنوان

مش آره یا نه؟

98 بازدید | 13 پست

برای خانوم جوان؟قشنگه؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کردم خیلی تغییرکردم و بهم اومد ۲۲ سالمه

باید ببینی ب چهرت میادیان

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

ولی من مش و هایلایت بود

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من کردم خیلی تغییرکردم و بهم اومد ۲۲ سالمه باید ببینی ب چهرت میادیان

عه جدی زیر مش رنگ تیره بود یاروشن

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
منم چند باری کردم هایلایت ولی ب نظرم اگ موهاتوووو دوس داری اینکارو نکن داغوووون میکنه مورو!من ک تصمی ...

بین رنگ معمولی ومش موندم

عه جدی زیر مش رنگ تیره بود یاروشن

من ریشه قهوه ای نسبتا تیره بود با لایت با مشای بلوند.میدونی من برا عروسیم فقط مش کردم ک خداروشکر طبیعی دراومد.اول ارایشگر برام کلاه گذاشت بعد لایتارو دراورد.لایتارو دکلره کرد.بعد کلاه برداشت.همه موهام قهوه ای کرد.ک موهامم مشکی بودن.هررنگی بزنی رومشکی .عسلی میشه.برام شکلاتی گذاشت ک شد عسلی.لایتا هم انگاری بلوند.رنگ شکلاتی روهمه موهام حتی دکلره ها ریخت.خلاصه شیک شد و همه خوششون اومد

بین رنگ معمولی ومش موندم

معمولی اگه ی دست باشه زشته.لایت و امبره اینا قشنگه

بین رنگ معمولی ومش موندم

رنگ کمتر از دکلره اسیب میزنه من تقریبا 9ساله ازدواج کردم 5سال اول حداقل ماهی یا45روز ی بار موهامو رنگ کردم بعد از پسرم دیگ کم کردم الانم ریشه موهام درومده شوهرم میگ رنگ کن موهاتو خودمم دوس دارم ولی واقعا مورو داغون میکنه