2777
2789

وب پوش

هم سایت داره هم اینستا

https://webpoosh.com/

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالکشن مدل لباس مردانه بهار ۲۰۲۰ رالف لورن

رالف لورن برای کالکشن مردانه بهار ۲۰۲۰ از ترکیب رنگ های شاد در لباس های مردانه استفاده کرده بود . در ادامه این مطلب از مجله دنیای مد با بررسی مجموعه بهاری برند Ralph Lauren با ما باشید.

مجموعه زیبا و جذاب رنگین کمانی رالف  لورن در پالازو میلان به نمایش درآمد، با ترکیبی از کت های ابریشمی شنتانگ در رنگ‌های نارنجی، صورتی فیوشا، زمردی و زرد روشن.

کالکشن مدل لباس مردانه پاییز ۲۰۲۰ بلمان

مجموعه مردانه پاییز / زمستان ۲۰۲۰ بلمان در هفته مد پاریس برگزار شد. اولیویر روستینگ، مدیر خلاقیت این خانه مد، در این کالکشن، ریشه‌های فرهنگی محل تولدش را به نمایش گذاشت. در ادامه این مطلب از مجله دنیای مد با بررسی مدل لباس پاییزی Balmain با ما باشید.

کالکشن مردانه پاییز ۲۰۲۰ لویی ویتان

مجموعه ای متفاوت از کارهای قبلی ویرجیل ابلوه در کالکشن مدل لباس مردانه برند لویی ویتان در ران وی پاییز ۲۰۲۰ پاریس به نمایش درآمد. در ادامه این مطلب از مجله دنیای مد با بررسی مجموعه پاییزی louis vuitton با ما باشید.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد

کالکشن مدل لباس زنانه بهار و تابستان ۲۰۲۱ بلمان

اولیر روستینگ، مدیر هنری برند بلمان ، همراه با هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس برند مجموعه مدل لباس زنانه بهار و تابستان ۲۰۲۱ را در هفته مد پاریس ارائه کرد. در ادامه این مطلب از مجله دنیای مد با بررسی مجموعه بهاری Balmain با ما باشید.

کالکشن مدل لباس مردانه پاییز ۲۰۲۰ رالف لورن

مدل لباس های برند رالف لورن ، امسال ۲۵ ساله خواهد شد و مجموعه مردانه پاییز ۲۰۲۰ نیز مانند همیشه شیک و زیبا به نظر می رسید. در ادامه این مطلب از مجله دنیای مد با بررسی مجموعه پاییزی Ralph Lauren با ما باشید.