2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 53 پست
تو که خودش رمز داده بوده بهت، من چی که  نامردا گوشیمو هک کردن!! بعدم طلبکار شدن و دست پیش گرفتن ...

عزیزم ب نظر من آدم باید کسی ک بهش خوبی میکنه جلوی چشمش باشه من اگر واقعا زنداداش بدی بودم بهشون حق میدادم ولی ب قرآن اینجوری نبودم بعدم من نمیگم کار خودم درست بوده ولی آدمیزاده دیگه یک لحظه کنجکاو شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعه درست میگی.مال منم هرچی خوبی کردم گفتن وضیفست.رفتم برا خاهرشوهر کار کنم مادرشهر میگفت وضیفشه با ...

والا اصن نمیدونم چجور ادمین اصلا ب هیچ وجه نمیتونم درکشون کنم تو عمرم همچین ادمایی دورو ورم ندیدم ن شنیدم.. من واسه مادرخودم ک 20سال بزرگم کرد تروخشکم کرد 20تا کار نکردم رخت خواب مادرشوهرمو میگرفم ظرفایه صبحونشو من میشستم بااینک مستقل بودم خونه جا داشتم 5دقه میرفتم اونجا مینشستم ببینمش ک گله نکنه ک نمیادو فلان اراسته و ب خودم رسیده میرفتم اونجا وقتی برمیگشتم خونه له شده بودم بس ک کار میکردم و حرصم میداد 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
پرو ک چ عرض کنم

نه عزیزم خودتو کم نیار من این اشتباهو کردم شما نکن الان مثل ......پشیمونم از خوبیا و محبتایی این چندوقت کردم  و اونا اینجور بهم بی احترامی کردن و کمم اوردن به شوهرتم بگو که من به تو تکیه کردم باید هوامو همه جوره داشته باشی اینجا هم میدونی حق با منه پس اصرار نکن بزار متوجه اشتباهشون بشن اگرچه بعضیا اگر صدسالم بگذره درست بشو نیستن

نرو....بختت باز شده ، بهونه داری باهاشون قطع رابطه کنی ! یا این فرصتو بچسب ، یا اگه رفتی با احترام برخورد کن اما مثل قبل صمیمی نباش ، زیاد هم نمونین

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
نرو....بختت باز شده ، بهونه داری باهاشون قطع رابطه کنی ! یا این فرصتو بچسب ، یا اگه رفتی با احترام ب ...

اره ولی دلم ب حال شوهرم میسوزه بعضی وقتا خودمو میذارم جاش میگم گناه داره