2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 53 پست
نرو سميه 

این سمیه قضیش چیه همهجا میگن

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میدونی چند وقته از خونه بیرون نرفتم😂بعدم اینا اگه بگی بخاطر کرونا ن و فلان میدرن ب خودشون

میدونم چی میگی ولی تو رو خدا رعایت کنید نبینن همو

میدونی سرد خونه های اهواز دیگه جا ندارن؟

میدونی تو یه روز امار مبتلا ها تو خوزستان 553 نفر بوده؟

بخدا منم دوست دارم خانواده م رو ببینم

دوست دارم زنده باشم به ارزو هام برسم

ولی حالا مجبورم به همه التماس کنم نرید بیرون

شده تو 2 روز 12 جنازه از جلوت رد کنن؟

چه حالی میشی وقتی یکی میمره سریع جاشو خالی میکنن برا نفر بعدی؟

میدونی بیمارستانا جا ندارن مبتلا ها رو صندلی میشن تا یکی بمریه برن جاش؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
کلا تو قوم شوهررررر هرچییییی خوبی کنی مهربون تر باشی بیشتر بت ظلم میکنن از خوبیات سواستفاده میکنن از ...

واقعه درست میگی.مال منم هرچی خوبی کردم گفتن وضیفست.رفتم برا خاهرشوهر کار کنم مادرشهر میگفت وضیفشه باید بیاد

این دیگه خز شده کسی جدی نمیگیره .

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نمیدون عن و لنگ درازو ازین حرفا بعدم ک فهمید من فهمیدم گفت اگه نگی اینارو از کجا اوردی بخدا آبروتو م ...

پس کلا بچه پرروئه از ایناس که اشتباه میکنن باید بگی ببخشید شما اشتباه کردی بنظرم یه مدت بی محلش کن 

نه بنظرمن وقتی زود کارای بعضیا رو ببخشی باز تکرار میکنن و اشتباهشونو کوچیک میدونن این تجربه شخصیمه&n ...

اره نظر خودمم همینه اینا تا حالا دو سه بار بهم بی احترامی کردن ولی شوهرم همش میگه ببخش

هر رعایت نکنه به نطر من قاتل محسوب میشه چون باعث میشه خیلی ها بمیرن  

به خاطر شوهرش بره بهش بگه فقط به خاطر تو میام اینم یه سیاست

ن من اگ بودم میگفتم همین ک تا الان دعوا و کش مکش ادامه نداش بخاطر تو بود این دفعه تو کوتاه بیا و ازم نخواه تا قدرمو بدونن بدونن ک ناراحتم بدونن ک کینه کردم ازشون نمیرم شوهرمم بخاطر راحتیمم شد واس حرص نخوردنمم شد اصرار ب رفتن نمیکنه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی