2821
2789
عنوان

عمل فیبروم

78370 بازدید | 53 پست
کسی عمل جراحی برای برداشتن فیبروم انجام داده؟با چه روشی؟چقدر بستری بودید؟درد داشتید؟کسی هست که با زایمانش این کار را انجام داده؟چطور بوده؟ممنون میشوم راهنمایی کنید
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

مرسی باران جان.....خانه بستری بودی یا بیمارستان؟درد داشتی؟دکترت کی بود؟راحت بلند شدی؟چقدر طول کشید؟
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمارستان بستری بودم عزیزم اره وقتی راه افتادم درد داشتم البته عمل باز طبیعیه که درد داره من بیمارستان صارم دکتر صارمی عملم کرد.
خوب اولش کمی درد داشتم ولی وقتی راه افتادم دردم کمتر شدعمل من دو ساعت طول کشید دوره نقاهتم هم تقریبا یک ماه طول کشید فیبرم من خیلی بزرگ بود تقریبا یازده سانت بود دکتر گفت راهی جز جراحی نداری
شما هم می خوای عمل کنی؟
آره 2تا فیبروم دارم حامله هم هستم دکتر پیشنهاد کرد با سزارین فیبروم راهم بردارم....نگرانم که نقاهتم طول بکشه ونتوانم به نوزادم برسم

من میخواستم باردار شم با فیبرم نمیشد/ عزیزم مساله شما با من فرق داره من باردار نبودم فیبرم شما رو موقع سزارین برمیدارن دوره نقاهتت برا سزارین هست که فکر نکنم دردش با عمل جراحی من فرقی داشته باشه ولی من که عمل کردم همش با خودم فکر میکردم اگه الان سزارین شده بودم نمی تونستم به بچه برسم عزیزم به هر حال یکی باید کمکت کنه خوابیدن و بلند شدنت یه کمی سخت میشه؟
عزیزم با داشتن فیبرم باردار شدی اندازشون چقدره؟
هم دکتر خودم وهم دکتر سونو گفتندجایی هست که برای بارداری مشکلی پیش نمی ؟آید....16*17و 20*20.....یکی سمت چپ ویکی سمت راست

مرسی ...امیدوارم تو هم زودتر مامان بشی......حامله شدی یا نه؟

سلام اهو جان نگران نباش منم 2 تا فیبروم داشتم بزرگتر از فیبرومای شما حامله هم بودم موقع سزارین دکترم برداشت مشکلی هم برام پیش نیومد
خدا پرسید میبری یا میخوری؟و من گرسنه پاسخ دادم میخورم.......چه میدانستم لذتها را میبرند....غصه ها را میخورند..
مامان نیکی جان شما با کجا زایمان کردید وبا کی؟چقدر عملتون طول کشید؟چقدر طول کشید بلند شوید؟

آهو جون من تهران نیستم مشهدم عملم حدود یک ساعت طول کشید بعد 3-4 روز هم بلند شدم دردم فقط 2 روز اول بود
خدا پرسید میبری یا میخوری؟و من گرسنه پاسخ دادم میخورم.......چه میدانستم لذتها را میبرند....غصه ها را میخورند..
سلام .
من هم همراه با باردار شدن و رشد بچه ،فیبرومم بزرگ شد .من 3 تا فیبروم داشتم .که موقع سزارین دکتر درشون اورد.
تقریبا میشه گفت که درد سزارین و عمل فیبروم با هم قاطی شده بود ،برای همین نمیتونم بگم دردش چقدر بوده.
من بیمارستان مهراد-پیش آقای دکتر نعیمی عمل کردم
2823
2791
2779
2792