2777
2789
عنوان

علاقه

122 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه دوستی دارم که ۲۴ سالشه بعد این دوست من از پسرداییش خوشش میومده حالا نگو پسره از اون یکی دختر عمش خوشش میاد ینی پسره از دختر خاله این دوستع من خوشش میاد

اونوقت این دوسته منم چهره و هیکلش کاملا معمولیه ینی خودشم اینو قبول داره بعد اون یکی دختر خالش مثلا قدش نسبت به این بلند تره و قیافش واقعا بهتره 

حالا این دوسته منم اصلا حالش بد شده میگه من قیافم بده اونم نمیاد منو بگیره و میره همون دختر خاله منو میگیره 

الان کلا حالش واقعا بد شده 

بعد مامانشم حالا موضوع رو متوجه شده و خیلی نگرانشه میگه من میترسم یهو یه بلایی سر خودش بیاره 

به نظر شما توی این شرایط واقعااا چکار میشه براش کرد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصن بحث قیاقم ک نباشه دارین میگین اون پسر ب ه اون دختره علاقه داره پس اولویتش اونه

کمکش کنین دل بکنه ازین عشق ی طرفه

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز