2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون.....

413 بازدید | 13 پست

خانوادشو به شما ترجیح میده چیکار میکنین؟

امشب خیلی داغونم لطفا تاپیک قبلیمو بخونین

خلاصش اینکه شوهرم داره همه پس لندازمونو به باد میده حتی سکه هم داریم میخواد بفروشه

چیکار کنم کلی امشب دعوا کردیم   

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

راهی که نداریم

سوختن ساختن دیگه

من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشود باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال جانم آزاد!لطفا قبل از ازدواج از کلیه شرایط حقوقی خودتون اطلاعات بدست بیارید و حق طلاق رو بصورت محضری بگیرید و امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنید😘

پول میخوان چکار کنن

تحدیدش کن بگو مهریه مو میذارم اجرا 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلوش وایمیسم.خودمو انقدر قوی میکنم دیگه نیازی به اون نداشته باشم.و اگه بشه با سیاست میکشمش سمت خودم.شوهرمنم قبلا طرفدار خانوادش بود ولی الان دیگه فقط حامی من شده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
جلوش وایمیسم.خودمو انقدر قوی میکنم دیگه نیازی به اون نداشته باشم.و اگه بشه با سیاست میکشمش سمت خودم. ...

خواهش میکنم بگو چطوری؟

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
خواهش میکنم بگو چطوری؟

از خانوادش هییچی نگو.نه بدی بگو نه خوبی.جلوی شوهرت با خانوادش با احترام برخورد کن و اصلا اتو نده دستشون.وقتی اونا بد باشن بالاخره ذات اصلی شون و نشون میدن و شوهرت متوجه میشه با وجود اینکه تو احترام میزاری اونا اذیت میکنن.ولی وقتی شوهرت نبود از خودت دفاع کن و اگه چیزی گفتن جوابشونو بده.اگه شوهرت کمک مالی میکنه بندازش تو قسط و وام برای خرید خونه و ماشین تا چیزی براش نمونه که به اونا بده.با دعوا و قهر چیزی درست نمیشه فقط سیاست و مهربونی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌