2777
2789
عنوان

کمکم کنید

97 بازدید | 2 پست

کمکم کنید شوهرم یه جوری شده اصلا دل بکارنمیده یه دختره هفت ماهه دارم شش ماهه خونه بابامم آواره ایم هیچی پول نداریم همه زندگی مونوخونوادش خوردن بعدم پرتمون کردن بیرون الانم هیچی نداریم شوهرمم نه کار میکنه نه فکری میکنه هرجا هم میره برا وام نمیدن بهش دیگه انگیزه هیچی نداره قبلا اینجورنبودنمیخام ازهم بپاشه زندگیم ولی نمیدونم چیکار کنم 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

هیچ کدم دلیل نمیشه شوهرت نره سرکار. بره کارگر روز مزد شه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

نمیره هرکاری میکنم فقط مشت مشت قرص اعصاب میخوره هیچ تلاشیم نمیکنه؟ مامانمم فقط میگه طلاق بگیر ولی نمیتونم بخاطردخترم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792