2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ علامتی نداشتم اما طی ۲روز حس کردم چشمام یکم زرد شده و ی مقدارم حالت تهوع داشتم. 

عزیزم میشه لطفا جواب بدین ؟ من خیلی نگرانم ، شما ازمایش انعقادی هم دادین ؟ خونتون لخته نمیشه ؟

چه ازمایشی دادین که معلوم شد ؟

کلی آزمایش گرفتن ازم و از اردیبهشت تا الانم تقریبا ماهی ۲بار دارم آزمایشات کلی انجام میدم با هزینه های گزاف. 

اما مشکلی دیگه ای نداشتم‌ 

فقط آنزیمهای کبدم بالا بود وبیلی روبیم یکم بالا بود که الان به حالت طبیعی برگشته و انزیمهام هم نرمال شده

کلی آزمایش گرفتن ازم و از اردیبهشت تا الانم تقریبا ماهی ۲بار دارم آزمایشات کلی انجام میدم با هزینه ه ...

ممنون که جواب دادین ، آنزیما حدودا چند بود ؟ الان خودبخود بدون دارو اومد پایین ؟

ممنون که جواب دادین ، آنزیما حدودا چند بود ؟ الان خودبخود بدون دارو اومد پایین ؟

خواهش میکنم. خیلی نمیام تو اینوسایت والا زودتر جواب میدم.

اولش ک ازمایش دادم انزیما نزدیک ۱۵۰۹ بود. بعد بدون دارو رسید تا ۲۰۰ اما باز رفت بالا و دکتر برام پنیزولون و آزارام تجویز کرد الان رسیده ب ۳۰ آنزیمام. 

خواهش میکنم. خیلی نمیام تو اینوسایت والا زودتر جواب میدم.  اولش ک ازمایش دادم انزیما نزدیک ۱۵۰ ...

خداروشکر که اومده پایین ، مال من ازمایش خودایمنی مثبته ولی انزیما بالا نیست نمیدونم چی میشه ، بهم گفته فقط سه ماه یبار انزیمارو چک کن پا در هوا موندم ، مال من ازمایش asma مثبت بود

نه دکترم اینبار ک رفتم پیششجواب ازمایش جدیدمو دید و گف چون ازمایش fanna مثبک شده قطعا مشکلت خودایمنی ...

راستی شما قبلش ویروس خاصی نگرفته بودین ؟ مثلا تبخال ؟ دکتر میگفت ویروسا عامل این بیماری هستن باعث واکنش بیش از حد بدن علیه خودش میشن من قبلش تبخال گرفتم برای اولین بار

راستی شما قبلش ویروس خاصی نگرفته بودین ؟ مثلا تبخال ؟ دکتر میگفت ویروسا عامل این بیماری هستن باعث وا ...

نه عزیزم.

من ویروس نگرفتم حتی کرونا ک همه گرفتن رو هم من نگرفتم.

فقط بی رویه شیاف دیکلوفناک مصرف کردم بعد زایمانم. شک ندارم دلیل بیماریم همینه. 

الانم اگر یک شیاف دیکلوفناک استفاده کنم سریع آنزیمام میره بالا و علائم بیماریم برمیگرده 

نه عزیزم. من ویروس نگرفتم حتی کرونا ک همه گرفتن رو هم من نگرفتم. فقط بی رویه شیاف دیکلوفناک مصرف ک ...

نه عزیزم من از دکتر سوال کردم گفت یا جنبه ژنتیکی داره یا بر اثر یه ویروسه ، شیاف دیکلوفناک و مسکن ها کلا انزیمای کبدی رو بالا میبرن ولی بصورت موقت ، اصلا شاید برای شما بر اثر مصرف دارو بوده و موقتیه چون بمن گفتن این بیماری فقط با نمونه برداری صد درصد مشخص میشه و منم باردارم و فعلا نمیتونم نمونه بدم 

نه عزیزم من از دکتر سوال کردم گفت یا جنبه ژنتیکی داره یا بر اثر یه ویروسه ، شیاف دیکلوفناک و مسکن ها ...

من چندتا دکتر عوض کردم دکتر امیر صادقی بهم گفت ممکنه دلیلش همین باشه