ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهش میکنم. خیلی نمیام تو اینوسایت والا زودتر جواب میدم. اولش ک ازمایش دادم انزیما نزدیک ۱۵۰ ...
خداروشکر که اومده پایین ، مال من ازمایش خودایمنی مثبته ولی انزیما بالا نیست نمیدونم چی میشه ، بهم گفته فقط سه ماه یبار انزیمارو چک کن پا در هوا موندم ، مال من ازمایش asma مثبت بود
نه دکترم اینبار ک رفتم پیششجواب ازمایش جدیدمو دید و گف چون ازمایش fanna مثبک شده قطعا مشکلت خودایمنی ...
راستی شما قبلش ویروس خاصی نگرفته بودین ؟ مثلا تبخال ؟ دکتر میگفت ویروسا عامل این بیماری هستن باعث واکنش بیش از حد بدن علیه خودش میشن من قبلش تبخال گرفتم برای اولین بار
نه عزیزم. من ویروس نگرفتم حتی کرونا ک همه گرفتن رو هم من نگرفتم. فقط بی رویه شیاف دیکلوفناک مصرف ک ...
نه عزیزم من از دکتر سوال کردم گفت یا جنبه ژنتیکی داره یا بر اثر یه ویروسه ، شیاف دیکلوفناک و مسکن ها کلا انزیمای کبدی رو بالا میبرن ولی بصورت موقت ، اصلا شاید برای شما بر اثر مصرف دارو بوده و موقتیه چون بمن گفتن این بیماری فقط با نمونه برداری صد درصد مشخص میشه و منم باردارم و فعلا نمیتونم نمونه بدم