2777
2789

من چون خیلی دوست داشتم عمل کنم اصلا نمیترسیدم بینیم استخونی بود، وقتی بهوش اومدم درد داشتم حس سوزش داشتم تو بینیم، هزیون زیاد میگفتم. فقط یه اشتباهی که کردم به دکترم گفتم طبیعی عمل کن، الان بینیم مثل قبله و فقط قوزش رفته پشیمونم. شما طبیعی نکن پشیمون میشی. حیفه اذیت بشی اینهمه ولی اونی نشه که میخواستی

میشه برای مشکلم یه صلوات بفرستین؟! ممنونم💖
من چون خیلی دوست داشتم عمل کنم اصلا نمیترسیدم بینیم استخونی بود، وقتی بهوش اومدم درد داشتم حس سوزش د ...

سلام عزیزم نه من میخوام نیمه فانتزی پیش دکتر فرزان رضایی عمل کنم 

منم فکر کنم بینیم استخوانیه 

پس خیلی درد داشتی ؟

چند روز درد داشتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم نه من میخوام نیمه فانتزی پیش دکتر فرزان رضایی عمل کنم  منم فکر کنم بینیم استخوانیه& ...

سلام. اهان اره کاره خوبی میکنی عزیزم. اره دردش همون شب بود، ولی تا وقتی تامپون تو بینیم بود نخوابیدم و کلی اذییت شدم چون نمیتونستم نفس بکشم. 

میشه برای مشکلم یه صلوات بفرستین؟! ممنونم💖
سلام. اهان اره کاره خوبی میکنی عزیزم. اره دردش همون شب بود، ولی تا وقتی تامپون تو بینیم بود نخوابیدم ...

این دکتره تامپون نمیزاره و سبک بسته جراحی میکنه تو اینستا یا گوگل بزنی میاد کاراش و سبکش

برای مشاوره رایگان عمل بینی با خانم ابوبکری در ارتباط باشید واسه عمل بینی و تمام مواردی که به عمل بینی مرتبط هست راهنماییتون میکنن.

این ادرس پیچ  اینستا گرامشون هس که میتونید نمونه های رضایت بیماراشون ببینید 

bini.zibaee

من عمل كردم پارسال اذر ماه اما واقعا درد نداشت اصلاااا

عزیزم من ماه دیگه عمل میکنم یه بچه ۵ساله دارم میترسم ازبیهوشی وعملش چطوریه ترس نداره

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
عزیزم من ماه دیگه عمل میکنم یه بچه ۵ساله دارم میترسم ازبیهوشی وعملش چطوریه ترس نداره

اصلا خيلي از اون چيزي كه فكر ميكني راحت تر و بي درد تره 

اصلا هم درد و ترس نداره عملش و بيهوشي

من خودم ميخواستم برگردم نرم تو اتاق عمل اما تا اومدم بگم پاهام يه جوري شده بيهوش شدم و يه ساعت بعد بهوش اومدم

خيلي باحال بود