2789
عنوان

زایمان

95 بازدید | 6 پست

خانما من ده روزه زایمان سزارین کردم خونریزی دارم هنوز چها روزه حالم خیلی بد میشه بدنم میلرزه فشارم میفته بدنم بی حس و سر میشه بخصوص ظهره صبح و عصر میرم سرم میزنم دکتر بهم گفت تغذیه مقوی بخور دارم میخورم ولی هنوز ک ظهر میشه بدنم ضعف میره و میلرزه چکار کنم

طبیعیه احتمالا کم خونی یه ازمایش چکاب بده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم 😳

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

منم بعد زایمان اینجوری میشدم فشارم میفتاد.

بخاطر ضعف بدنته.

مامانم اجیلو پودر میکرد باهاش یه غذایی شبیه کاچی درست میکرد.

تا یه مدتم جیگر سیاه خوردم.قرصامو هم دقیق سه ماه بعد زایمان خوردم

بدونی چه خونی ازمون میره.

سلام خاله من موم عربی با قیمت خوب میفروشه چون شوهرش تو تولیدی موم عربی شیراز کار میکنه قیمتش خیلی پایین تر از بقیه جاهاست اگر خواستین با این شماره هماهنگ کنین ۰۹۰۲۹۴۵۴۸۹۵.       ۳۰۰ گرمی ۱۲ تومن.   ۵۰۰ گرمی ۲۲ تومن

در من هست هزار من ، که گر بشکند یک من ،زاده شود منِ دیگری...