2777
2789
۴ ماهه مرتب در اقدامی؟

۵..۶ماهه اقدامم ولی ۴ماهه متفورمین روزی یدونه میخورم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
من فقط یه هفته متفرمین مصرف کرده بودم با اولین اقدام هم باردار شدم به نظرت مال منم شدید نیست؟

نه بابا همین که باردار شدی خیلی خوبه 

ولی باید بری تحت نظر چون احتمالا هورمونات بهم ریخته باعث سقط شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بستگی ب طرفش داره یکی که بیشتر مستعد نامیزون بودنه انسولینه اونا بیشتر لاغر میکنه ولی کسی که ...

آره دیگه، مال من شدیده، از یه طرفم استعداد شدید چاقی دارم 

کاش فضولی یه روز خز شه 
اخه تو هر سایتی که میزنم اینطور نوشته.دکتر هم رفتم تو زمان بارداریم گفت دوباره شرو کن قطع نکن اصلا

نه من قطع کردم چون قند و میاره، پایین 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
مرتب که نه 6 سال ناباروری دارم چندین بارم دکتر رفتم ولی دیگه خسته شدم، الان فقط دکتر غدد میرم 

انشاالله که زود باردار شی گلم میگم خانم رباب خودش داغ علی اصغرو دیده بهتر درکمون میکنه دست به دامنش شو شاید ازش جواب گرفتی من که سپردم به خودش و خدا

انشاالله که زود باردار شی گلم میگم خانم رباب خودش داغ علی اصغرو دیده بهتر درکمون میکنه دست به دامنش ...

ایشالا عزیزم، من که دیگه از نگاهی اطرافیان خسته شدم 

شما چند وقته اقدامی

کاش فضولی یه روز خز شه 
۵..۶ماهه اقدامم ولی ۴ماهه متفورمین روزی یدونه میخورم

مرتب اقدام کن عزیزم من دو روز فاصله میندازم بین هر اقدامم بعد دوروز دوباره اقدام میکنم البته هنوز تازه سقط کردم خونریزیم امروز تموم شده بعد ۴ روز میخوام دوباره اقدام کنم .میگن ۳ ماه صبر کن ولی چون حالم بده بابت شقط نمیخوام صبر کنم دلم میخواد زود باردار شم خدا خودش برام نگهش میداره اگه قشمت باشه که بمونه

نه بابا همین که باردار شدی خیلی خوبه  ولی باید بری تحت نظر چون احتمالا هورمونات بهم ریخته باعث ...

اره من چکاب پیش از بارداری هم نداده بودم فردا میرم چکاب ببینم چی میشه

مرتب اقدام کن عزیزم من دو روز فاصله میندازم بین هر اقدامم بعد دوروز دوباره اقدام میکنم البته هنوز تا ...

عزیزم اگه دکتر گفته 3 ماه فاصله بده، رعایت کن چون واسه خودتم ضرر داره

کاش فضولی یه روز خز شه