2777
2789
عنوان

شرکت های هرمی

2003 بازدید | 17 پست

بچه ها دوتا از برادر شوهرام رفتن توی یه شرکت مشغول کارن بعد ب شوهر منم زنگ زدن اونم رفته اولش گفتن ۱۰یا۱۵روز آموزشه و تو خوابگاه میمونن بعد مشغول میشن کارش رو ول کرده رفته اونجا

زنگم میزنم درست و حسابی جواب نمی‌ده میگه برای کار تو فروشگاه بما آموزش میدن قیمت کالاها و این چیزا

مگه آخه میشه؟ خیلی نگرانم نکنه شرکت هرمی کلاه برداری چیزی باشه ؟کسی بوده اینجوری بره کار کنه؟ میگه اسم فروشگاه شون انرژیه کارشونم سپاهی‌ه توروخدااگر کسی اطلاعی داره سرسری رد نشه بگه باردارم از دیشب نخوابیدم استرس داره منو می‌کشه😔

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگه از این شرکتهای بازاریابی شبکه ایه بهتره جلوشو بگیری

چپن پولی که بذاره واسه اون کار یک ریالشم برنمیگرده

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مشکوکه

پسرخاله منم چند سال پیش رفته بود تو شرکت هرمی خاله بیچاره ام40روز ازش خبر نداشت ....

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

اینطوری نه نشنیدم

ولی همسر من و برادرشون گفتن میخایم کتابخانه بزنیم وکل پس انداز وکلی هم قرض کردن وبعد معلوم شد برا شرکت هرمی بوده،این قضیه مال سال ۹۰وتازه عقد کرده بودیم تا سه سال پیش داشتیم جا قرضا وواماشو پر می کردیم.هر جورشده بکشش بیرون.ت اژه چند وقت پیش هم یه برگه پیدا کردم بین مدارکش ووقتی بازش کردم دیدم نوشته سوءسابقه که مال همون شرکت هرمیه که ازشون تعهد گرفتن چون اینا تازه کار بودن ولی سوء سابقه خورده،منم به رو خودم نیاوردم که چنین چیزی پیدا کردم بین مدارکمون

خیلی مشکوکه پسرخاله منم چند سال پیش رفته بود تو شرکت هرمی خاله بیچاره ام40روز ازش خبر نداشت ....

بعد چهلمش چی شد؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اینطوری نه نشنیدم ولی همسر من و برادرشون گفتن میخایم کتابخانه بزنیم وکل پس انداز وکلی هم قرض کردن و ...

خب پیشرفتی هم داشتین یا کلاهبرداری کردن ازتون؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

میگه کارشون سپاهی‌ه

داداشاش رفتن آموزش دیدن بعد انتقال شون دادن به یه شهر دیگه 

ازو نطرفم مامانم اینا زنگ میزنن هی بهم استرس وارد میکنن

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩