2777
2789
عنوان

بارداري

77 بازدید | 8 پست

سلام بچه من توي ٦هفته هستم قسمت چپ پايين شكم يكم بزرگ تر از سمت راستم شده ودرد ميكنه به نظرتون دليلش چيه خيلي ميترسم بارداري اولم هست

خداي خوبم واسه معجزه محشرت تا ابد شكرت💋♥️🌹😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب نشذم هووز ك هنوزه سمته چپه شكمم درد ميكنه .و زير شكمم قسمت شرمگاهيي الان ماهه نوهم😖

واي  مال منم دقيقا همون قسمته انءشالله چيزي نباشه و بچهامون صحيح سالم بيان توي بغلمون

واي  مال منم دقيقا همون قسمته انءشالله چيزي نباشه و بچهامون صحيح سالم بيان توي بغلمون

انشالله 

از اين درد نترس تازه الان دردش كمه ماههاي هشتو نه دردش بيشتر ميشه 

.اما ب دكترم بگو تو هفته هشت برو برا سونو قلب اين موضوعم بگو .شايد بهت. شياف و قرص دوفاستون بده كه حتمن بايد مصرف كني ب من داد مصرف نكردم هفته چهاردع دهانه رحمم باز شد يكمي و عمل سركلاژ شدم پس مراقب خودت باش❤️

انشالله  از اين درد نترس تازه الان دردش كمه ماههاي هشتو نه دردش بيشتر ميشه  .اما ب دكترم ...

واقعا ممنون عزيزدلم بابت راهنماييت داشتم از استرس ميميردم از حرفتون خيلي اروم شدم خيلي ممنون🌹♥️

واقعا ممنون عزيزدلم بابت راهنماييت داشتم از استرس ميميردم از حرفتون خيلي اروم شدم خيلي ممنون🌹♥️

فدات عزيزم .بدون استرس بگذرون هرچند ميدونم نميشه و خودم كله بارداريمو با استرس خراب كردم 😂😂😂🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز