2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدتیه با حنا موهامو رنگ میزنم همه تعریف موهامو میدن. باید چیزی قاطیش کنی. مثلا لبو بزنی شرابی م ...

میزانشو بهم میگی چقد بریزم؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
یعنی برا همیشه میمونه؟!

آره یکی از رنگ کارای خیلی معروف خارجی میگفت 

بزرگترین جنایتی که یه خانوم در حق موهاش میتونه بکنه یکی گذاشتن رنگ مشکی پرکلاغیه یکی همین رنگای گیاهی مثل حنا و این چیزا

چون برای اینکه آرایشگرا بتونن ریموش کنن و به پایه مورد نظر برسونن مجبورن پدر مو رو دربیارن

وای نکنیا خزیه رنگش به کنار  یهو دیدی 60 سالت شده هنوز میری آرایشگاه درگیر رنگ حنایی هستی که ا ...

نه اینجوریام نیست ک شما میگی.

حنا و رنگ پر کلاغی رنگهای سختی هستن ک تا ۶ماه بعد نمیشه رنگ دیگه بزنی.

بعداز ۶ ماه اوکیه

arad.ash7 پیج کاری
نه اینجوریام نیست ک شما میگی. حنا و رنگ پر کلاغی رنگهای سختی هستن ک تا ۶ماه بعد نمیشه رنگ دیگه بزنی ...

نه پیگمنت مو رو کاملا تغییر میدن 

پیج فرخنده رنگ کار خیلی معروفه هست تو اینستا هم دقیقا مشابه همین پیش اومد 

پست گذاشت حین کار موی مشتریش باز نمیکرد یه تیکش در نهایت کاشف به عمل اومد 5 سال پیش پرکلاغی گذاشته بود

میگفت احتمالا این یه تیکه موهای ریز بغل گوش بوده حالا بلند شده رسیده اینجا کارو خراب کرده

نه اینجوریام نیست ک شما میگی. حنا و رنگ پر کلاغی رنگهای سختی هستن ک تا ۶ماه بعد نمیشه رنگ دیگه بزنی ...

نه بابا ۶ ماه کجا بود من ۲،۳ سال پیش حنا گذاشته بودم برا عقدم خواستم رنگ کنم گفتن زیر موهات هنوز حنا داره باید دکلره کنی منم قید رنگو زدم

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻