2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست

پودر بچه نخر چون گرتش میشینه رو ریه های نوزاد و به شدت خطرناکه,میتونی زینک اکسایدو جایگزینش کنی,

حتما پستونک ارتودنسی,شیشه شیر یدونه متوسط بگیر,قنداق خوری,پوار بینی هم من زیاد دیدن اطرافیان استفاده کردن برای بچشون,پوشک,شامپو,روغن بدن,اگه بچه دختره زیاد دستمال مرطوب استفاده نکن,گوش پاک کن سایز سرشو ببین خیلی درشت نباشه,البته من یدونه قاشق حرارتی هم گرفتم  حالا نمیدونم استفاده میشه یانه,ناخن گیر و شونه, 

کلا بری داروخونه همه چی جلو چشمته میدونی چی برداری,من فعلا اینا رسید ب ذهنم

دقیق نمیدونم.شاید حدود ۲۰ ۲۵ تومن

وای چقدر زیاد😭منم انشاالله قراره با ای وی اف باردارشم ...

واسم دعاکن بتونم ی کمی وسیله واسش بگیرم چون رسم داریم پدرمن باید بده و اونم نمیده 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر بچه نخر چون گرتش میشینه رو ریه های نوزاد و به شدت خطرناکه,میتونی زینک اکسایدو جایگزینش کنی, حت ...

گوش پاکن اصلا خوب نیس دکتر بمن گف اصلا استفاده نکن برا پسراولم با حولش تمیز میکردم .پودر بچه هم من خودم تو اولی استفاده کردم ضرری ندیدم از بالا که نمیریزی گردش بلند شه یذره میریزی تو پوشک که تا دماغ ودهن نمیرسه زیربغلم میزنی بدستت میمالی 

پودر بچه نخر چون گرتش میشینه رو ریه های نوزاد و به شدت خطرناکه,میتونی زینک اکسایدو جایگزینش کنی, حت ...

مرسی از توضیحات کاملتون

شونه برای نوزاد لازمه؟

به امید پیروزی

وای چقدر زیاد😭منم انشاالله قراره با ای وی اف باردارشم ... واسم دعاکن بتونم ی کمی وسیله واسش بگیرم ...

نگران مباش.میشه خیلی ارزون تر از اینم خرید کرد.

مگه ما که بچه بودیم چی برامون میگرفتن

همکار خودم با اینکه خودشم شاغله ولی خیلی چیزا مثل تخت کنار مادر و مینی واش و این چیزا رو نخرید

به امید پیروزی

نگران مباش.میشه خیلی ارزون تر از اینم خرید کرد. مگه ما که بچه بودیم چی برامون میگرفتن همکار خودم ب ...

من مینی واش زودتر خریدم😃 اره منم ی چیزی درحد نیاز میخرم چون ندارم ...شوهرمم اینطوری نیس خودش میخره ولی دلم نمیخواد منت سرم بذاره 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
گوش پاکن اصلا خوب نیس دکتر بمن گف اصلا استفاده نکن برا پسراولم با حولش تمیز میکردم .پودر بچه هم من خ ...

گوش پاک کن واسه تمییز کردن بینیشه نه گوشش ک,من خیلیارو دیدم ک گفتن پودر بچه منسوخ شده,واسه ریه بچه ضرر داره,من فقط تجربه ای ک داشتمو گفتم,همین